Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Beste verkopers bonnenboekjes 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

De Vrienden van Actief verzorgt al 10 jaar de bonnenboekjesactie. Als het boekje klaar is, ongeveer rond half januari, worden de bonnenboekjes door de jeugdleden van VV Actief verkocht. Gemiddeld worden de laatste jaren een 1000 boekjes per seizoen verkocht. In het boekje zitten 70 tot 80 kortingsbonnen van ondernemers uit Eelde Paterswolde en enkele zelfs van buiten Eelde.

De beste verkopers van de boekjes waren dit jaar:

Björn van Deelen, Rutger van Dijk, Thijs Kremer en Daniek Kremer.

Lees meer...

Enquête: Wat kan er beter bij Actief?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Twee studenten van de Hanze hogeschool, en tevens lid van onze vereniging hebben de opdracht gekregen een adviesrapport te schrijven voor VV Actief.

Zij doen hierbij onderzoek naar de zaken die goed en minder goed gaan binnen onze vereniging. Om hun daarbij te helpen zetten wij een ledenenquête uit. Graag verzoeken wij alle (ouders van) leden en betrokkenen vanaf 16 jaar om de enquête in te vullen.

Het is voor het onderzoek belangrijk om een zoveel mogelijk reacties te ontvangen. Met dit onderzoek kunnen wij een goed advies uitbrengen wat gaat bijdragen aan de vereniging en daarmee de leden.

Namens VV Actief, Julius en Reinier alvast bedankt voor het nemen van de tijd!

Link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=547272.

Lees meer...

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij VV Actief!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen vrijdag kwam Sinterklaas weer met zijn Pieten naar de VV Actief in Eelde. Traditiegetrouw werden zij op deze opmerkelijk zonnige winterse dag door onze plaatselijke brandweerauto naar de Albert Heijn gebracht, waar ondanks de intocht van vorige week heel wat kinderen hen stonden op te wachten. Met dank aan de kleurplaatwedstrijd georganiseerd door de Albert Heijn werden een aantal kleurtalenten beloond met een kado. 

Hierna volgde een bezoek aan het G-elftal van de VV in de Sporthal de Marsch, waar een serieus balletje getrapt werd met de heren. Helaas lag het voetbaltalent niet aan de Pietenkant, waardoor de chocoladeletters moesten goedmaken dat een voetballer nog in zijn pepernoot geraakt werd. 
Gelukkig konden Sinterklaas en zijn Pieten hierna als de brandweer naar de grote groep jonge voetbaltalenten die ons dorp heeft. Op het Actiefterrein stonden zij luidkeels zingend hen op te wachten. Ondanks de frisse temperaturen werd er met veel enthousiasme op het veld alle onderdelen afgewerkt. De Schiet-op-Piet-Piet kreeg zijn perpernoot dubbel en dwars terug.
Na het zweten en meten was er in de kantine tijd voor een gesprek met Sinterklaas, foto's en natuurlijk aan het einde van de middag patatjes met frikandellen van Drieluik. Als kado kregen de kinderen een echte Jako minibal van Sportmaat om thuis mee te oefenen! Na nog 1 keer uit volle borst ȐDag Sinterklaasjeȑ zwaaiden de jonge voetballers Sint en zijn Pieten uit. 
Het Sinterklaasfeest bij de VV Actief wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. bijdragen van de Albert Heijn en Vrienden van Actief en natuurlijk alle vrijwilligers die voor en achter de schermen hun stinkende best doen. Bedankt! 

Lees meer...

Update: vervanging kleine kunstgrasveld start maandag

  • Gepubliceerd in Nieuws

De gewenste goedkeuring door de Provinciale Staten ligt er en nu kan er gestart worden met de werkzaamheden. Het kleine kunstgrasveld (veld 4) waarop veel getraind wordt en de jongste jeugd hun wedstrijden speelt wordt vervangen en kan derhalve vanaf maandag 26 november ongeveer 6 weken niet gebruikt worden. De gemeenteraad heeft op 13 november de begroting goedgekeurd met daarin de kosten voor vervanging van het veld.

De stichting Beheer en Exploitatie VV Actief organiseert als eigenaar van de accommodatie de vervanging. Het ligt in de planning om maandag 26 november te starten na goedkeuring PS met de werkzaamheden op het kleine kunstgrasveld. Nadat de oude mat is opgerold en afgevoerd zal de laag onder de mat worden afgevoerd naar een stortplaats.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90