Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Voorzorgsmaatregel corona

  • Gepubliceerd in Nieuws

Stoppen met handen schudden is de nieuwste maatregel waarmee het kabinet de verspreiding van het coronavirus probeert in te dammen. Ook bij Actief stellen we het zeer op prijs wanneer onze leden hier aan mee werken.

Lees meer...

VV Actief werkt aan een positieve clubcultuur

  • Gepubliceerd in Nieuws

Bij VV Actief werken we hard aan het creëren van een positieve cultuur, waarin onze jeugdspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen en minder snel afhaken. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig!

Wij willen graag een vereniging zijn met een positieve clubcultuur. In het algemeen zie je in de sport helaas vaak veel negatief gedrag terug: coaches praten vooral over wat hun spelers niet goed doen, spelers kraken elkaar af en ageren tegen de scheidsrechter, ouders roepen in hun enthousiasme langs de lijn niet altijd het meest handige, noem maar op.

Lees meer...

KNVB schrapt al het voetbal op zondag vanwege storm Ciara

  • Gepubliceerd in Nieuws
De KNVB zet vanwege de storm Ciara een streep door al het voetbal op zondag. De eredivisiewedstrijden FC Utrecht-Ajax, AZ-Feyenoord, Sparta Rotterdam-ADO Den Haag en FC Emmen-FC Twente gaan niet door en ook FC Twente-Ajax in de eredivisie voor vrouwen gaat niet door. Het gehele amateurvoetbal van zondag is eveneens afgelast.

"Na veelvuldig overleg met de Eredivisieclubs, gemeentes, politie en KNVB is geconcludeerd dat door de verwachte weersomstandigheden de veiligheid van de supporters en spelers niet kan worden gewaarborgd", stelt de KNVB in een persbericht.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90