februari 2020 - VV Actief | Eelde

VV Actief werkt aan een positieve clubcultuur

  • Gepubliceerd in Nieuws

Bij VV Actief werken we hard aan het creëren van een positieve cultuur, waarin onze jeugdspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen en minder snel afhaken. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig!

Wij willen graag een vereniging zijn met een positieve clubcultuur. In het algemeen zie je in de sport helaas vaak veel negatief gedrag terug: coaches praten vooral over wat hun spelers niet goed doen, spelers kraken elkaar af en ageren tegen de scheidsrechter, ouders roepen in hun enthousiasme langs de lijn niet altijd het meest handige, noem maar op.

Lees meer...

Start trainingen voor mini's (4 en 5 jarigen)

  • Gepubliceerd in Nieuws

De trainingen starten ook dit voorjaar weer op de woensdag ná de voorjaarsvakantie. Die valt dit jaar op woensdag 26 februari. Op die woensdag zijn alle 4 en 5 jarige kinderen welkom om van 15:00 tot 16:00 uur te voetballen en te ravotten op de Raboborg bij vv Actief. Alle belangstellenden kunnen zich opgeven via het formulier. Kies bij soort Lidmaatschap 'Minis'. Per periode (voor- en najaar) is een bedrag van 25 euro verschuldigd. Voor deze bijdrage maakt uw kind niet alleen kennis met sporten in het algemeen en voetbal in het bijzonder, maar elke mini krijgt ook een shirt met eigen naam.

Tot op woensdag 26 februari.

Marcel Spanjer email

Lees meer...

Overlijden Lammie Vrieling

  • Gepubliceerd in Nieuws

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

                                               Lammie Vrieling 

Lammie is jaren vrijwilliger bij ons geweest en heeft diverse vrijwilligerstaken gedaan. Haar betrokkenheid en inzet gedurende die jaren hebben wij zeer gewaardeerd.

Wij wensen haar familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.


Bestuur, vrijwilligers en leden VV Actief

Lees meer...

JO15-4 Kampioen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op zaterdag 25 januari is na een spannend seizoen JO15-4 kampioen geworden. Van de 10 gespeelde wedstrijden hebben ze er 8 gewonnen en 2 gelijk gespeeld. De laatste inhaalwedstrijd was tevens de beslissende. Er moest gewonnen worden en dat deden ze met 1-4 tegen HFC’15. Dat moest na de wedstrijd natuurlijk gevierd worden met kinderchampagne en muziek onder de douche!

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90