juli 2019 - VV Actief | Eelde

Jeugd-hoofdtrainers en oproep om te helpen bij trainingen

  • Gepubliceerd in Nieuws

We zijn blij te vermelden dat voor komend seizoen een extra hoofdtrainer (Chris van Vreeswijk) is aangesteld. Naast Henk Veenhof zal Chris zich gaan bezighouden met het begeleiden van trainers en spelers om zo meer en gepaste aandacht te gaan geven aan alle jeugdspelers bij Vv Actief. De initiële verdeling zal zijn dat Henk zich bezig gaat houden met de teams in de onderbouw (T/m JO12) en Chris met de teams in de bovenbouw (vanaf JO13).

Hoe de hoofdtrainers hun werk gaan doen en wat de overige trainers en spelers mogen verwachten, gaan we graag aan het begin van komend seizoen jullie vertellen. Er zal een avond worden georganiseerd op 16 september. Voor leiders en trainers, houdt die avond alvast vrij.

Agenda op de avond van 16 september:

Uitleg / presentatie van de jeugd-hoofdtrainers Vv Actief

19:30 uur            leiders en trainers van de onderbouw (t/m JO12)

20:30 uur            leiders en trainers van de bovenbouw (vanaf JO13)

Extra oproep tot trainingshulp JO08 t/m JO10

Om de gehele groep na de mini’s en JO7 ook de juiste aandacht te geven willen we graag dat Henk zich gaat richten op het feit dat deze groepen getraind gaan worden door hulptrainers. En die hulptrainers weer onder begeleiding van Henk Veenhof.

Daarom hierbij ook een extra oproep tot hulp bij de trainingen voor de JO08 t/m de JO10. Onder begeleiding van Henk Veenhof zullen de groepen gaan trainen. Tenminste als dit te organiseren is met behulp van ouders/spelers die graag een handje helpen bij het geven van de trainingen.

De tijden waarop deze groepen gaan trainen zijn:

JO08 1/2/3/4:                        ’s maandags van 17 tot 18 uur

JO09 1/2/3/4:                    ’s maandags van 17 tot 18 uur

JO10:                                    ’s maandags van 18 tot 19 uur

Om deze grote groep van goede kwalitatieve trainingen te voorzien zal Henk de benodigde voorbereidingen treffen en deze trainingen leiden, waar hulptrainers bij de groepen aanwezig zullen zijn. We vragen in de voorbereiding van de trainingen niks, dat wordt door Henk verricht. Wel hebben we echt mensen nodig die hierbij kunnen helpen. Dit is een noodzakelijk kwaad als we de lijn willen volgen om deze groepen samen te laten trainen.

Met andere woorden; heb je tijd en wil je graag een handje helpen, meld je aan en stuur een mail naar tcjeugd@vvactief. Geef dan je naam door en welk uur, of uren je zou willen helpen. Of je nu zelf een spelers bent, een betrokken ouder bent, ook al heb je zelf niet gevoetbald, geef je op. We zullen je helpen om hier een goede en leuke invulling aan te geven.

De Technische Commissie

Lees meer...

Terrein afgesloten

  • Gepubliceerd in Nieuws

Sinds vorige week zijn alle ingangen van het sportpark afgesloten met hekken. Dit is om te voorkomen dat onbevoegden op het terrein komen. Doordat er regelmatig vernielingen plaatsvinden en rommel moet worden opgeruimd, is besloten tot deze drastische maatregel.

Lees meer...

Nieuwe jeugdkeeper trainers voor VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Voor het nieuwe seizoen zijn twee nieuwe jeugd keepertrainers aan getrokken. Daan Littel en Ronan Rona zijn beide zelf keepers in de hogere jeugdelftallen van vv Actief en zullen het volgende seizoen de keeperstraining op zich nemen voor de jongere jeugd keepers onder toeziend oog van hoofd keeper trainer Tjerkinus Wijkstra.  We zijn erg blij dat we twee nieuwe keeper trainers hebben kunnen vinden en ook nog eens binnen de club. De afgelopen jaren is het moeilijk geweest om zo veel mogelijk keepers training te kunnen geven en we hopen nu dat we met drie keeper trainers voor de toekomst een goede stap kunnen zetten om een gestructureerde keeperstraining te kunnen realiseren.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90