mei 2019 - VV Actief | Eelde

Scheidsrechters…..reserveer 4 september in je agenda!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ieder weekeind maken wij als voetbalverenigingen binnen de gemeente Tynaarlo, gebruik van de inzet van een groot aantal  jeugd- en seniorenscheidsrechter. Zonder hun zou het niet mogelijk zijn te voetballen. We weten het, maar handelen er niet altijd naar. Maar dat gaat veranderen.

Blokkeer daarom nu al woensdagavond 4 september in je agenda! Die avond zetten we alle jeugd- en seniorenscheidsrechters van v.v. Actief, FC Zuidlaren en v.v. VAKO in het zonnetje. In de kantine van FC Zuidlaren wordt dan een leuke avond met gastsprekers, interessante informatie en aansprekende activiteiten georganiseerd. Als dank voor jullie inzet en hopelijk als inspiratie voor nieuwe scheidsrechters, want we hebben ze hard nodig.

Blokkeer jij vast je agenda! Dan zorgen wij dat mid-augustus het programma definitief bekend is en de definitieve uitnodiging volgt. Tot 4 september !

Vriendelijke groet namens,

v.v. Actief           Miranda Grootjans        

FC Zuidlaren      Dennis Verver                  

v.v. VAKO           Jan Jansen                         

                            Edmond Varwijk             

Lees meer...

Teamindelingen Jeugd komend seizoen (2019 - 2020)

  • Gepubliceerd in Nieuws

Geachte ouders en spelers, 

De afgelopen periode zijn we weer druk geweest met het indelen van de spelers in de teams t.b.v. het aankomend seizoen, 2019 - 2020. De 1e indelingen die bekend zijn, zijn in te zien via de volgende link:

http://vvactief.nl/teams/teamindeling-2019-2020

Reacties op de indeling kunnen gemaild worden naar: .

Met vriendelijke groet,

TC - Vv Actief

Lees meer...

Albert Heijn Paterswolde verlengt hoofdsponsorschap VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

PATERSWOLDE: Afgelopen donderdag werd onder het toeziend oog van twee fanatieke supporters het hoofdsponsorschap van de VV Actief verlengt. Danielle Oosterhof tekende namens de Albert Heijn Paterswolde en Henk-jan Pieters namens de VV Actief, een contract voor drie jaar. Daarmee zal de Albert Heijn ruim 25 jaar verbonden zijn aan de vereniging. De ambities tussen de Albert Heijn en de VV Actief vertonen vele overeenkomsten volgens Danielle Oosterhof, beide partijen zijn lokaal sterk betrokken en hebben de drive om maximaal te presteren. Het eerste is kampioen geworden en zal vanaf volgend jaar weer in de derde klasse gaan spelen. Wij zijn trots dat wij met het verlengen van het contract ook weer een bijdrage leveren aan de sportieve ambities van de grootste vereniging uit Eelde Paterswolde.

Lees meer...

Wedstrijd medailles JO8-1

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de jongens van jo8-1. Team sponsor Total Event Care deelde aan het eind van de wedstrijd medailles uit aan de jongens voor hun sportieve seizoen. Voor de winterstop behaalde de jongens winsten met uitslagen die verschilden tussen de 8 en 20 doelpunten. Na de winterstop werden ze in een hogere klasse ingedeeld waardoor ze individueel en als team sterk zijn gegroeid! Total Event Care feliciteert de jongens van jo8-1 met hun mooie seizoen en wenst ze vooral veel plezier in de komende voetbal jaren.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90