mei 2019 - VV Actief | Eelde

Teamindelingen Jeugd komend seizoen (2019 - 2020)

  • Gepubliceerd in Nieuws

Geachte ouders en spelers, 

De afgelopen periode zijn we weer druk geweest met het indelen van de spelers in de teams t.b.v. het aankomend seizoen, 2019 - 2020. De 1e indelingen die bekend zijn, zijn in te zien via de volgende link:

http://vvactief.nl/teams/teamindeling-2019-2020

Reacties op de indeling kunnen gemaild worden naar: .

Met vriendelijke groet,

TC - Vv Actief

Lees meer...

Albert Heijn Paterswolde verlengt hoofdsponsorschap VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

PATERSWOLDE: Afgelopen donderdag werd onder het toeziend oog van twee fanatieke supporters het hoofdsponsorschap van de VV Actief verlengt. Danielle Oosterhof tekende namens de Albert Heijn Paterswolde en Henk-jan Pieters namens de VV Actief, een contract voor drie jaar. Daarmee zal de Albert Heijn ruim 25 jaar verbonden zijn aan de vereniging. De ambities tussen de Albert Heijn en de VV Actief vertonen vele overeenkomsten volgens Danielle Oosterhof, beide partijen zijn lokaal sterk betrokken en hebben de drive om maximaal te presteren. Het eerste is kampioen geworden en zal vanaf volgend jaar weer in de derde klasse gaan spelen. Wij zijn trots dat wij met het verlengen van het contract ook weer een bijdrage leveren aan de sportieve ambities van de grootste vereniging uit Eelde Paterswolde.

Lees meer...

Wedstrijd medailles JO8-1

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de jongens van jo8-1. Team sponsor Total Event Care deelde aan het eind van de wedstrijd medailles uit aan de jongens voor hun sportieve seizoen. Voor de winterstop behaalde de jongens winsten met uitslagen die verschilden tussen de 8 en 20 doelpunten. Na de winterstop werden ze in een hogere klasse ingedeeld waardoor ze individueel en als team sterk zijn gegroeid! Total Event Care feliciteert de jongens van jo8-1 met hun mooie seizoen en wenst ze vooral veel plezier in de komende voetbal jaren.

Lees meer...

KAMPIOENSFEEST

  • Gepubliceerd in Nieuws

Kampioenschap 1e elftal VV Actief

Op zondag 19 mei jl. heeft het eerste elftal van onze vereniging het kampioenschap behaald in de 4e klasse C zondag. Een bijzondere prestatie, omdat het laatste kampioenschap van ons vlaggenschip dateert van het seizoen 2003-2004. Wij willen een ieder die de club een warm hart toedraagt van harte uitnodigen op ons kampioensfeest. Het feest begint direct na het laatste fluitsignaal na de laatste thuiswedstrijd op zondag 26 mei om 15:45 uur.

Tijdens de receptie van 19:00-20:00 uur is er voor iedereen de gelegenheid om de spelers en technische staf te feliciteren. 

Van 20:00-23:00 een spetterende feestavond. Live muziek wordt de hele middag en avond verzorgd door de Freaky Dancer Disco Show.

                                                                Graag tot dan,
                                                                Bestuur VV Actief

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90