januari 2019 - VV Actief | Eelde

Vrijwilligerstaak zaterdagen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op de zaterdagen worden ouders ingepland om hun vrijwilligerstaak te vervullen zoals is vastgelegd in ons huishoudelijk reglement. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het inplannen van ouders tijdens thuiswedstrijden.

Voor de tweede seizoenshelft kunnen we het rooster nog niet maken omdat er nog geen wedstrijdprogramma is. Zodra de KNVB de planning rond heeft zullen we het rooster maken en publiceren.

Lees meer...

Reanimatie / AED cursus voor trainers, leiders en andere vrijwilligers

  • Gepubliceerd in Nieuws

Meld je aan om deel te nemen aan de cursusavond reanimatie / AED bij Actief
Jaarlijks verzorgt Carla Toonstra voor o.a. gastheren en -vrouwen, trainers, leiders, onze superkantinediensten en andere vrijwilligers van VV Actief een cursusavond reanimatie / AED. Ben je eenmaal in het bezit van dit certificaat, dan dien je jaarlijks een herhalingsavond bij te wonen. Actief biedt vrijwilligers die graag dit certificaat willen halen de mogelijkheid dat bij de vereniging te doen.

Want het zal je maar gebeuren....

Lees meer...

Kleding omruilen voor de start van de 2de helft van het seizoen?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zijn je sokken of je broekje te klein of te groot dan is er een mogelijkheid om deze om te ruilen zodat je weer lekker kunt voetballen.

Stuur voor 1 februari een mailtje naar onder vermelding van je naam en de gewenste maat sokken en/of broekje. De kledingcommissie maakt dan zo snel mogelijk een afspraak met je om de kleding om te ruilen.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90