Item gefilterd op datum: september 2018 - VV Actief | Eelde

Najaarscursus SPECIFIEKE TECHNIEKTRAINING

  • Gepubliceerd in Nieuws

Binnenkort start de najaarscursus met specifieke techniektraining.

Alle jongens en meisjes, van 6 t/m 12 jaar, zijn vanaf donderdag 4 oktober van harte welkom.

De cursus is acht weken lang bij VV Actief op donderdag van 16.30 uur 17.30 uur.
Lees meer...

Maandag 24 september zoekt Actief wederom de zon op

  • Gepubliceerd in Nieuws

De Stichting, belast met het Beheer en Exploitatie van het Sportcomplex van de Voetbal Vereniging Actief is zeer tevreden over haar zonne-installatie.

Begin dit jaar heeft de tichting 138 zonnepanelen op de kleedaccommodatie laten leggen. Voornaamste reden van deze investering was de energielasten naar beneden te krijgen en een bijdrage te leveren aan duurzaamheid.

Dat is gelukt. In 7 maanden werd ruim 35.000 kwh opgewekt. Succes smaakt naar meer.

Lees meer...

Draag een nieuwe sponsor aan en ontvang tot € 50,- korting op je contributie!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Sponsors zijn voor iedere vereniging van groot belang, zo ook voor VV Actief.  Sport in de vorm van een gezonde voetbalvereniging kan op die manier gekoppeld worden aan het bedrijfsleven. Uitgangspunt is om een win-win situatie te creëren die de sponsor, alle leden en uiteindelijk de gehele vereniging ten goede komt. Om VV Actief verder te laten groeien blijven wij opzoek naar nieuwe sponsors.

Ook dit seizoen hopen wij dat iedereen weer mee wil helpen om nieuwe sponsors te vinden. En het mooie is dat niet alleen de vereniging (wij met elkaar dus) er iets voor terug krijgt, maar dat iedereen die een nieuwe sponsor aandraagt tot € 50 korting kan krijgen op de contributie.*

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 1 oktober 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op maandag 1 oktober aanstaande staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a. de financiële stand van zaken, terugblik op het afgelopen jaar, de begroting voor aankomend seizoen.

Het bestuur nodigt daarom leden en ouders van jeugdleden uit, om mee te praten over deze onderwerpen. Daarnaast word ook jouw mening gevraagd over bestedingsdoelen van de Grote Clubactie en kan je zelf ook een verenigingsdoel voorstellen. Tot slot worden jubilarissen deze avond in het zonnetje gezet.

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken, kom dan op 1 oktober naar de ALV! De kantine is geopend vanaf 19:30 en we starten om 20:00 uur.

Het bestuur van VV Actief

Lees meer...

Superlot voor bedrijven!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vandaag start de Grote Clubactie 2018! Veel enthousiaste leden gaan vanaf vandaag op pad om gezamenlijk duizenden euro's op te halen voor hun club. Landelijk gaan er maar liefst zo'n 225.000 verkopers van 5.300 verenigingen langs de deuren.

Ook VV Actief doet mee aan deze actie. Vanaf vandaag gaan onze jeugdleden echt van start en mogen de loten verkocht worden!
Als bedrijf kun je zelfs een SUPERLOT kopen. Met een Superlot koop je 50 Grote Clubactie loten in één keer voor €150,00. Dat betekent €120,- (= 80 %) voor VV Actief. Je kunt dit zien als een mini-sponsoring.

Het eerste Superlot is al gekocht door één onze vaste Sponsoren Schildersbedrijf Michel Pot uit Eelde.
Wil jij ook kans maken op een mooie prijs en gun jij Actief een grote opbrengst? Koop dan nu een Superlot, neem hiervoor contact op met Miranda Grootjans (06-52690642)

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90