september 2018 - VV Actief | Eelde

Najaarscursus SPECIFIEKE TECHNIEKTRAINING

  • Gepubliceerd in Nieuws

Binnenkort start de najaarscursus met specifieke techniektraining.

Alle jongens en meisjes, van 6 t/m 12 jaar, zijn vanaf donderdag 4 oktober van harte welkom.

De cursus is acht weken lang bij VV Actief op donderdag van 16.30 uur 17.30 uur.
Lees meer...

Maandag 24 september zoekt Actief wederom de zon op

  • Gepubliceerd in Nieuws

De Stichting, belast met het Beheer en Exploitatie van het Sportcomplex van de Voetbal Vereniging Actief is zeer tevreden over haar zonne-installatie.

Begin dit jaar heeft de tichting 138 zonnepanelen op de kleedaccommodatie laten leggen. Voornaamste reden van deze investering was de energielasten naar beneden te krijgen en een bijdrage te leveren aan duurzaamheid.

Dat is gelukt. In 7 maanden werd ruim 35.000 kwh opgewekt. Succes smaakt naar meer.

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 1 oktober 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op maandag 1 oktober aanstaande staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a. de financiële stand van zaken, terugblik op het afgelopen jaar, de begroting voor aankomend seizoen.

Het bestuur nodigt daarom leden en ouders van jeugdleden uit, om mee te praten over deze onderwerpen. Daarnaast word ook jouw mening gevraagd over bestedingsdoelen van de Grote Clubactie en kan je zelf ook een verenigingsdoel voorstellen. Tot slot worden jubilarissen deze avond in het zonnetje gezet.

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken, kom dan op 1 oktober naar de ALV! De kantine is geopend vanaf 19:30 en we starten om 20:00 uur.

Het bestuur van VV Actief

Lees meer...

Start verkoop loten Grote Clubactie

  • Gepubliceerd in Nieuws

Go go gooooo!


Vandaag start de Grote Clubactie 2018! Veel enthousiaste leden gaan vanaf vandaag op pad om gezamenlijk duizenden euro's op te halen voor hun club. Landelijk gaan er maar liefst zo'n 225.000 verkopers van 5.300 verenigingen langs de deuren.

Ook VV Actief doet mee aan deze actie. Vanaf vandaag gaan onze jeugdleden echt van start en mogen de loten verkocht worden! Wij hopen dat U ook loten gaat kopen. Maak er samen een mooie Grote Clubactie van, zet 'm op!

Filmpje start actie

Zijn alle clubs klaar voor de start? Het Grote Clubactie Actieteam, bestaande uit Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, ging naar Den Bosch om dit te bekijken! Check het filmpje https://youtu.be/UeNCa2IcgP8 

Lees meer...

Bezoek een wedstrijd van FC GRONINGEN

  • Gepubliceerd in Nieuws

Voor leden en teams van de 200 partnerverenigingen hanteert FC Groningen voor enkele thuiswedstrijden in het seizoen 2018/2019 een speciale groepsactie.

Via de unieke verenigingslink kan elk lid van een VV Actief kaarten aanschaffen tegen het gereduceerde tarief van €10,00 per kaart. Vanwege de hoeveelheid aanvragen is de kaartenactie opgesplitst in drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Groningen en drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Friesland en Drenthe.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90