juni 2018 - VV Actief | Eelde

Regels Jeugdsportfonds gewijzigd

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar woonachtig in de gemeente Tynaarlo, die vanwege financiële redenen geen lid kunnen worden van een vereniging.

Vanaf 1 maart 2018 zijn de spelregels aangepast. Een aanvraag loopt vanaf dan gelijk met een schooljaar/verenigingsjaar. 

Iedere aanvraag eindigt op 30 juni. Vanaf 1 mei kan er voor het nieuwe schooljaar (periode 1 juli tot en met 30 juni) een nieuwe aanvraag worden gedaan.

Lees meer...

Waarom VTON?

  • Gepubliceerd in Nieuws

vv Actief maakt sinds één seizoen officieel gebruik van de trainingsapp VTON binnen de jeugdafdeling. In dat seizoen hebben verschillende (jeugd-)trainers meer of minder intensief gebruik gemaakt van deze app. Spelers en trainers die er gebruik van hebben gemaakt zijn enthousiast, maar voor alle anderen: wat is VTON en wat levert het op?

Om deze vragen te beantwoorden, heeft VTON een informatief filmpje gemaakt, dat kort uitlegt wat VTON is en wat het kan betekenen voor een voetbalclub. Verder informeert het over enkele, wellicht nog onbekende, mogelijkheden van de Trainers ap. Ook wordt er aandacht besteed aan enkele nieuwe features van VTON, zoals de Spelers en Keepers app. Het is een filmpje in eerste instantie gericht op bestuurders en trainers, maar is ook erg interessant voor andere betrokkenen (spelers, ouders, etc.).

Heb je na het zien va het filmpje vragen, opmerkingen of wil je feedback geven op VTON? Stuur dan een mailtje naar of bel 085-0603522. Of neem contact om met de VTON-coördinator binnen vv Actief (Marcel Spanjer: email: ).

Veel kijk plezier toegewenst.

Lees meer...

Zorggroep Drenthe trotse nieuwe sponsor VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het woonzorgcentrum Symphonie (Else van der Laanhuis) van Zorggroep Drenthe is gelegen in Eelde. Samenwerkingen tussen ondernemers, verenigingen en inwoners uit het dorp zijn belangrijk.

Net als VV Actief wil Symphonie, naast een woonlocatie voor ouderen, een plek zijn voor jong en oud om samen te komen.

Lees meer...

Voetballen in de zomervakantie op het prachtige sportpark van Actief! Dat wil jij toch ook?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Van maandag 27 augustus t/m vrijdag 31 augustus 2018 organiseert Voetbalacademie Noord in samenwerking met Voetbalschool Noord-Drenthe en VV Actief voor de 4e keer uitdagende voetbaldagen met als thema “trainen als een profvoetballer.”
Ons motto is; “veel doen, veel leren en héél veel plezier” en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule. Door middel van deze activiteit willen we laten zien hoe Voetbalacademie Noord en Voetbalschool Noord-Drenthe te werk gaan. Daarnaast willen we de deelnemers laten zien hoe een week van een profvoetballer of profkeeper er uit ziet. De voetbaldagen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

Lees meer...

Een mooie dag voor het Rabobank Outdoor Toernooi 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Voor de eerste keer werd zondag 17 juni het Rabobank Outdoor Toernooi georganiseerd bij VV Actief. Nadat het kersttoernooi in de zaal niet door kon gaan omdat de gemeente steken had laten vallen wilden we onze jeugd een leuk alternatief bieden. Onze jeugdleden mochten vrienden en vriendinnen meenemen om samen te voetballen op ons mooie complex.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90