Item gefilterd op datum: april 2018 - VV Actief | Eelde

Vrijwilligersactie VV Actief – Groningen Airport Eelde

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vrijwilligers zijn essentieel voor een voetbalclub. Dat geldt voor iedere amateurvereniging en zeker voor VV Actief. De onderhoudsploeg, scheidsrechters, trainers, leiders en vele anderen zorgen ervoor week in week uit iedereen kan genieten van deze prachtige sport. Wij zijn alle vrijwilligers zeer dankbaar voor hun onmisbare inzet.

Lees meer...

VV Actief verwelkomt Groningen Airport Eelde als nieuwe sponsor

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wij zijn verheugd mee te kunnen delen dat ook Groningen Airport Eelde sponsor is geworden van VV Actief!  “Wij zijn blij dat we nu sponsor van VV Actief zijn. We hopen dat de voetbalclub de komende jaren verder kan groeien en mooie prestaties neerzet” aldus Lizette van Dijken van Groningen Airport Eelde.

Vanaf Groningen Airport Eelde vlieg je naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Wat dacht je van Ibiza, Kreta,

Lees meer...

Bezetting kantine en gastheren/-vrouwen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Nogmaals het kantinerooster onder de aandacht. Mocht je niet kunnen, dan zelf ruilen en de wijziging doorgeven via . Het gehele rooster is te vinden in Excel formaat via : VVActief - Google docs

We doen ons best om iedereen in te roosteren op het moment dat je kind een thuiswedstrijd speelt, maar dit lukt (helaas) niet altijd. Elke week wordt iedereen eraan herinnerd dat een lid staat ingedeeld.

Rooster gastheren/-vrouwen zaterdag

Datum Ochtend Middag
28 april Karin Marcel
5 mei Alex Nicole
12 mei Ben Diana
19 mei Jeroen Jannes
26 mei Marcel Karin
     
     

Oplossing overzicht scheidsrechters volgt.

 

Lees meer...

Toernooicommissie op zoek naar uitbreiding

  • Gepubliceerd in Nieuws

Elk jaar organiseert Actief een aantal toernooien zodat onze leden ook buiten de competitie kunnen blijven voetballen. Een toernooi komt niet vanzelf waarbij een aantal vrijwilligers in een korte tijd diverse zaken moeten regelen. Voor de toernooicommissie zoeken wij vervanging en uitbreiding om de leuke toernooien te kunnen blijven organiseren. Hieronder is het functieprofiel beschreven. Geïnteresseerd geraakt of meer informatie nodig? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een mail naar

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90