Item gefilterd op datum: februari 2018 - VV Actief | Eelde

VV Actief verwelkomt Agrisun als nieuwe sponsor

  • Gepubliceerd in Nieuws

Na de installatie van zonnepanelen op ons sportcomplex hebben wij Agrisun B.V. als nieuwe sponsor mogen begroeten.

Agrisun heeft in 2013 haar tweede vestiging op het bedrijventerrein ‘de Punt’ in Eelde geopend. Het realiseren van zonnestroom systemen begon 10 jaar geleden in de agrarische sector. Inmiddels zijn de zonnepanelen ook voor andere sectoren een stuk aantrekkelijker geworden. Agrisun is tegenwoordig actief in de particuliere, industriële en agrarische markt.

Lees meer...

Kantinerooster voorjaar 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het kantinerooster voor het voorjaar 2018 is klaar. Onder de tab 'programma' kun je zo snel mogelijk bij elke wedstrijddag zien wie er is ingeroosterd en op welk tijdstip. Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf (proberen te) ruilen en de wijziging doorgeven via . Het gehele rooster is te vinden in Excel formaat via : VVActief - Google docs

We doen ons best om iedereen in te roosteren op het moment dat je kind een thuiswedstrijd speelt, maar dit lukt (helaas) niet altijd. Elke week wordt iedereen eraan herinnerd dat een lid staat ingedeeld.

Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf vervanging (proberen te) zoeken. Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar .

Wij wensen iedereen een prettige kantinedienst!

Lees meer...

VTON Player app beschikbaar

  • Gepubliceerd in Nieuws

vv Actief heeft sinds dit seizoen de VTON app beschikbaar gesteld aan alle jeugdtrainers. Velen maken hier al dankbaar gebruik van. Voor deze trainers én voor diegenen die nog niet overtuigd zijn, is hier nu ook de Play app van VTON.  Met de VTON Play app kan elke speler elk onderdeel van de training al thuis oefenen. Zo wordt de training niet alleen de training leerzamer, maar ook leuker. 

Nog even een reminder voor diegenen die VTON niet kennen:

Wij zijn VTON. En wij hebben een missie: kinderen met meer plezier te laten bewegen. We zagen dat het voor trainers tijdrovend en moeilijk is om elke week een training voor de jeugd te bedenken. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een leuke en leerzame training. Daarom hebben wij een platform (app) ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Daarin staan elke week leuke en leerzame trainingen voor de jeugd. Momenteel werken ruim 250 verenigingen met VTON, waaronder de vereniging van jullie kind.

 

 

 

Wat is nu de VTON Play app?

In de VTON Play app staan elke week leuke oefeningen. Deze oefeningen zijn speciaal voor de jeugd en sluiten aan bij de training van de komende week. VTON Play is dus onderdeel van de VTON leerlijn waar de vereniging mee werkt. In korte filmpjes wordt elke oefening heel eenvoudig uitgelegd. En straks komt daar ook nog de ‘Pro Skill’ bij: een trucje of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers! Zo kan elke speler zich spelenderwijs voorbereiden op de training. Lekker buiten!

Wat is bedoeling

Omdat de club van jullie kind traint met VTON heeft de trainer/leider je gevraagd om VTON Play te installeren voor jullie kind. De app is helemaal gratis en het installeren wijst zichzelf. Je vindt de linkjes naar de apps hier:


Bij het eerste gebruik maak je een account aan en selecteer je de vereniging en team van je zoon of dochter. Dit account is noodzakelijk om hem/haar aan de juiste vereniging te kunnen koppelen. Je kunt daarna de app meteen al gebruiken. Je ziet dan een paar voorbeeldoefeningen. Zodra de trainer/leider je aanmelding heeft goedgekeurd verschijnt in de app de oefenstof die hoort bij de training van je kind.

Dus download VTON Play vandaag nog! Zodat jullie kind met nog meer plezier gaat bewegen door een leukere en leerzamere voetbaltraining!

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90