oktober 2018 - VV Actief | Eelde

Total Event Care sponsort JO8-1

  • Gepubliceerd in Nieuws

In juli van dit jaar konden we al melden dat Total Event Care zijn naam verbonden heeft aan VV Actief als trotse sponsor. Total Event Care is nog een stapje verder gegaan en is shirtsponsor geworden van één van de jeugdteams! Jeugdteam JO8-1 speelt hun wedstrijden sinds kort in splinternieuwe wedstrijd tenue’s.

Lees meer...

H Witting en Zn is sponsor geworden van VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Arnold Bakker, eigenaar van Witting en Zn in Groningen draagt VV Actief een warm hart toe en is bordsponsor geworden van VV Actief.

Al meer dan 135 jaar is de hoeden- en pettenwinkel H. Witting & Zn een begrip in de stad en de provincie Groningen, maar ook hoedenliefhebbers van ver buiten de provincie zijn vaste klant bij deze bijzondere hoedenwinkel.

Lees meer...

Rabobank Clubkas Campagne 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseerde zij wederom de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.  

Maandagavond 1 oktober werd de uitslag bekend gemaakt in theater De Nieuwe Kolk in Assen. VV Actief ontving een bedrag van

Lees meer...

Bijwerken contactgegevens

  • Gepubliceerd in Nieuws

Deze week sturen wij alle leden een email op basis van het bij ons bekende e-mailadres.

Actief informeert regelmatig de leden bij voorkeur digitaal, meestal via de website en social media, maar ook regelmatig via een email. Een juist mailadres is hierbij dus noodzakelijk. Ook is het handig om een juist telefoonnummer door te geven, zodat in geval van spoed snel contact gelegd kan worden.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90