Item gefilterd op datum: augustus 2017 - VV Actief | Eelde

Trainingstijden nieuwe seizoen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe trainingsschema's. Hieronder de indelingen zoals die nu bekend zijn. In het schema trainingstijden kun je per team nakijken op welke dag en tijdstip het team traint. In het andere schema (veldindeling) kun je zien hoe de teams over de beide trainingsvelden zijn verdeeld.

De overzichten voor het seizoen 2017-2018 zijn nog niet volledig. Teams en trainers die nog ontbreken, worden verzocht eventuele aanvullingen of wijzigingen zo snel mogelijk door te geven aan tcjeugd@vvactief.

 

Veldindeling 2017-2018 (H=hoofdveld, R=Raboborg)

Trainingstijden 2017-2018 (per team)

Lees meer...

Teun Balsma overleden

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ons bereikte het droevige bericht dat Teun Balsma op woensdag 2 augustus toch nog plotseling is overleden. Teun, een Actief-man in hart en nieren, leed al een aantal jaren aan de ziekte ALS en mocht slechts 64 jaar oud worden. Een hartaanval werd hem uiteindelijk fataal nadat zijn gezondheid hem steeds verder in de steek had gelaten.

In Teun, de vader van Actief-speler Jasper, verliest onze vereniging  een heel bijzondere persoonlijkheid. Jarenlang was hij actief als speler. Na het overlijden van zijn vriend en coach van het zesde elftal Bart Nijstad nam hij diens taak over en dat deed hij op een manier die ons nog heel lang zal heugen. Betrokkenheid, sportiviteit en humor stonden voorop en dat leverde een team op dat jaar in jaar uit met enorm veel plezier met elkaar omging, zowel binnen als buiten het veld.

Tijdens zijn ziekte bleef hij positief en oprecht geïnteresseerd in alles wat zich buiten zijn zo klein geworden wereldje afspeelde. Een bezoekje aan Teun was tot op het laatst prettig te noemen, ook al was het afschuwelijk om te zien dat zelfs het praten hem in de loop der jaren steeds minder goed af ging.

Het is niet verwonderlijk dat de crematieplechtigheid op woensdag 9 augustus in Assen zo drukbezocht was. Ondanks de vakantieperiode was de zaal afgeladen vol. En er waren sprekers. Onder andere dochter Sofieke, die zijn levensloop op een prachtige  manier onder woorden bracht. Freddy Beekhuis vertelde namens Actief 6 een mooi verhaal met vooral anekdotes uit zijn kleurrijke voetballeven. Reint Luinge droeg in het Drents een gedicht voor. Het was een indrukwekkend eerbetoon.

Wij wensen Jasper, Sofieke en alle overige  familieleden kracht toe met dit zware verlies.

 

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90