Item gefilterd op datum: mei 2017 - VV Actief | Eelde

Teamindelingen (jeugd) seizoen 2017-2018 (svz 27-07)

  • Gepubliceerd in Nieuws

Hieronder staan de (concept-) teamindelingen voor het seizoen 2017-2018 ingedeeld per leeftijdscategorie. Mocht je naar aanleiding van deze indelingen vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we die graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met de TC jeugd via het email adres:

Lees meer...

Actief handhaaft zich in Derde klasse

  • Gepubliceerd in Nieuws

Met een ware Houdini-act hebben de voetballers van Actief een 2 – 0 achterstand weten goed te maken door Surhuisterveen ‘thuis’ met 3 – 0 te verslaan. Op het loeiwarme kunstgrasveld van SC Stadspark, de velden aan de Burg. J.G. Legroweg waren verhuurd voor het Horecavoetbaltoernooi, waren de jongens van Actief uiteindelijk te sterk voor de oververmoeid geraakte mannen van Surhuisterveen. De Friezen zaten zo stuk, dat ze na afloop niet eens teleurgesteld waren.

Lees meer...

Superkantinediensten BEDANKT!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vandaag zetten wij letterlijk onze afscheidnemende superkantinediensten in het zonnetje en in de bloemen! Na vele jaren inzet als superkantinedienst voor Actief op de zaterdag nemen Agnes Haan, Pieter Gjaltema en Marianne Nieland nu afscheid. Namens bestuur en jeugdcommissie bedankt voor jullie inzet!

Lees meer...

Actief 1 speelt return tegen Surhuisterveen bij SC Stadspark

  • Gepubliceerd in Nieuws

De return in de nacompetitie tegen Surhuisterveen, speelt Actief 1 noodgedwongen a.s. donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) om 14.00 op het kunstgras van SC Stadspark in Groningen. Aangezien ons druk bezochte Horeca voetbaltoernooi op dezelfde dag wordt gehouden, hebben we geprobeerd om de returnwedstrijd te verzetten naar een andere dag of tijdstip. Surhuisterveen wilde hier niet aan meewerken en de KNVB wilde niet bemiddelen. Kom Actief 1 aanmoedigen op het sportpark aan de Concourslaan 8, te Groningen!

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90