Item gefilterd op datum: februari 2017 - VV Actief | Eelde

Actief blijft advies van RIVM over kunstgras volgen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het bestuur van Actief sluit zich nog steeds aan bij het eerdere advies van het RIVM dat voetballen op kunstgras veilig is. Dit advies wordt ook ondersteund door de GGD en gevolgd door de KNVB. Zoals eerder vermeld in de nieuwsbrief heeft onderzoek naar de korrels op ons eigen kunstgras laten zien dat wij ver onder norm zitten. Het houdt ons als bestuur zeker bezig en wij blijven alle berichtgeving dan ook kritisch volgen.

Vragen en/of opmerkingen over het kunstgras kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Lees meer...

Opnieuw kunstgras op tv bij Zembla

  • Gepubliceerd in Nieuws

Komende woensdag 15 februari besteedt het televisieprogramma Zembla opnieuw aandacht aan het rubbergranulaat op de kunstgrasvelden. De uitzending is te zien om 21.20 uur bij de VARA op NPO2. Het bestuur heeft contact gehad met de KNVB. Zij zijn op de hoogte van de uitzending, maar zijn niet inhoudelijk betrokken door Zembla. Mocht er, na het zien van de uitzending, aanleiding toe zijn dan zullen wij hierover communiceren via de website.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90