februari 2017 - VV Actief | Eelde

Actief blijft advies van RIVM over kunstgras volgen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het bestuur van Actief sluit zich nog steeds aan bij het eerdere advies van het RIVM dat voetballen op kunstgras veilig is. Dit advies wordt ook ondersteund door de GGD en gevolgd door de KNVB. Zoals eerder vermeld in de nieuwsbrief heeft onderzoek naar de korrels op ons eigen kunstgras laten zien dat wij ver onder norm zitten. Het houdt ons als bestuur zeker bezig en wij blijven alle berichtgeving dan ook kritisch volgen.

Vragen en/of opmerkingen over het kunstgras kunt u mailen naar .

 

Lees meer...

Opnieuw kunstgras op tv bij Zembla

  • Gepubliceerd in Nieuws

Komende woensdag 15 februari besteedt het televisieprogramma Zembla opnieuw aandacht aan het rubbergranulaat op de kunstgrasvelden. De uitzending is te zien om 21.20 uur bij de VARA op NPO2. Het bestuur heeft contact gehad met de KNVB. Zij zijn op de hoogte van de uitzending, maar zijn niet inhoudelijk betrokken door Zembla. Mocht er, na het zien van de uitzending, aanleiding toe zijn dan zullen wij hierover communiceren via de website.

Lees meer...

Vertrouwen groeit bij Actief

Trainer Marco Sanders tekent bij

De opsteker van vorige week stond niet op zichzelf. Dat zag een handjevol publiek zondag met eigen ogen. Opnieuw werd een matpartij uit de eerste ronde weggepoetst. HVC '15, de jonge vereniging uit Hoogkerk, kwam niet verder dan 1 – 1. En eigenlijk mocht de vooral fysieke ploeg daar heel tevreden mee zijn, omdat Actief de betere ploeg was. De ploeg van Marco Sanders deed zichzelf tekort door niet meer kansen te benutten en kreeg nog bijna de deksel op de neus toen HFC in de slotseconde een open kans miste.

Lees meer...

Dani Kaisam naar FC Groningen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Dani Kaisam, speler bij JO11-1, verlaat aan het eind van dit seizoen VV Actief. Hij voetbalt nu bijna een half jaar bij de Regionale Voetbalschool. Daar heeft hij zich zo goed ontwikkeld dat hij met ingang van seizoen 2017-2018 een contract krijgt bij FC Groningen. Als club zijn we daar heel trots op, maar vinden het ook jammer dat Dani ons gaat verlaten.

Dani, heel veel succes en voetbalplezier bij FC Groningen!

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90