Item gefilterd op datum: december 2017 - VV Actief | Eelde

Update Nieuwjaarstoernooi 2018 jeugd

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het reserveren van de zalen voor het nieuwjaarstoernooi van vrijdag 5 januari is aan het begin van dit seizoen niet goed afgestemd met de gemeente waardoor er onvoldoende ruimte is in de sporthal.

Om niemand teleur te stellen is de locatie voor de vrijdag (JO17 en JO15) gewijzigd naar ons eigen mooie sportpark.

Lees meer...

Fijne feestdagen en een gezond 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Langs deze weg willen wij al onze leden, vrijwilligers, andere betrokkenen en ook iedereen buiten de vereniging hele fijne feestdagen toewensen en een gelukkig, sportief, maar vooral gezond 2018!!!

Als bestuur hebben wij helaas moeten besluiten om de nieuwjaarsreceptie begin 2018 niet door te laten gaan. Ook de presentjes voor onze vrijwilligers zit er helaas niet in op dit moment. Wel zijn we bezig met het organiseren van een grootse seizoensafsluiting (zie hiervoor onze laatste Nieuwsbrief).

Lees meer...

Speciaal aanbod thuiswedstrijd FC Groningen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Als lid van het Amateurconvenant FC Groningen heeft Actief drie keer per jaar de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een thuiswedstrijd van FC Groningen te bezoeken.

De eerstvolgende wedstrijd waarbij kaarten tegen een gereduceerd tarief kan bestellen is:              

Zondag  24 december, aanvang 12.30 uur
FC Groningen – Sparta Rotterdam            

Kaarten kosten normaal minimaal € 18,- per stuk, maar zijn voor deze wedstrijd slechts € 10,- per kaart. Kaarten kunnen eenvoudig worden aangeschaft via de unieke verenigingslink: http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vvactief

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90