Item gefilterd op datum: oktober 2017 - VV Actief | Eelde

Kinderen aangesproken door onbekende

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zondag en gisteren zijn er op twee verschillende plaatsen in Eelde-Paterswolde een drietal kinderen aangesproken door een nog onbekende vrouw. Het gaat om een vrouw van een jaar of 50, zwart haar en reed in een kleine donkere (blauw/zwarte) auto.

Twee kinderen zijn zondagmiddag tussen 15:00 en 15:30 uur op de parkeerplaats van VV Actief aangesproken

Lees meer...

Nieuwsbrief nummer 1-2017 in je email

  • Gepubliceerd in Nieuws

De eerste nieuwsbrief van het seizoen is naar alle leden en sponsoren verzonden voor zover het mailadres bekend is bij VV Actief. In de nieuwsbrief stelt het nieuwe bestuur zich voor en worden een aantal belangrijke data uitgelicht.

Lees meer...

Zorg voor goede foto op digitale spelerspas

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018. Zorg daarom dat jij voor 1 november een correcte spelerspasfoto hebt geplaatst wanneer je speelt bij de jeugd vanaf O12 en senioren!

Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van vele clubs en gebruikers, om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal 'te plakken' op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90