oktober 2017 - VV Actief | Eelde

Kinderen aangesproken door onbekende

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zondag en gisteren zijn er op twee verschillende plaatsen in Eelde-Paterswolde een drietal kinderen aangesproken door een nog onbekende vrouw. Het gaat om een vrouw van een jaar of 50, zwart haar en reed in een kleine donkere (blauw/zwarte) auto.

Twee kinderen zijn zondagmiddag tussen 15:00 en 15:30 uur op de parkeerplaats van VV Actief aangesproken

Lees meer...

Nieuwsbrief nummer 1-2017 in je email

  • Gepubliceerd in Nieuws

De eerste nieuwsbrief van het seizoen is naar alle leden en sponsoren verzonden voor zover het mailadres bekend is bij VV Actief. In de nieuwsbrief stelt het nieuwe bestuur zich voor en worden een aantal belangrijke data uitgelicht.

Lees meer...

Zorg voor goede foto op digitale spelerspas

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018. Zorg daarom dat jij voor 1 november een correcte spelerspasfoto hebt geplaatst wanneer je speelt bij de jeugd vanaf O12 en senioren!

Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van vele clubs en gebruikers, om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal 'te plakken' op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

Lees meer...

Ledenvergadering kiest unaniem nieuw bestuur

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zoals elk jaar is vlak na de start van het voetbalseizoen de Algemene Ledenvergadering over het afgelopen seizoen gehouden. De terugblik op het seizoen 2016-2017 gaf aan dat het een roerige is geweest, waarbij het bestuur al had aangegeven het stokje te willen overdragen. De financiën toonden nu weer zwarte cijfers, wat de afgelopen jaren wel anders is geweest. De kascommissie gaf ook dit jaar weer aan dat de boekhouding er goed uit zag en de ALV gaf decharge.

Ook waren er een aantal jubilarissen om in het zonnetje te zetten; Roelof Gorter, Wigger Koops, André Boerema vierden hun 40 jarige en Jesper Bouwman zijn 25 jarig lidmaatschap bij VV Actief. Alle jubilarissen ontvingen een onderscheiding!

De topscoorders werden ook naar voren gehaald. De statistieken worden al jaren bijgehouden door Maarten van Koeverden en hij tekende de top drie als volgt op:

  1. Bas Boerma: 38x, 
  2. Tjerkinus Wijkstra: 26x
  3. Vincent Bergstra: 24x

Tot slot van de vergadering gaf het huidige bestuur het stokje over aan zeven nieuwe bestuursleden. De ALV was unaniem akkoord met de benoeming van de leden. Vervolgens werden de aftredende bestuursleden nog ruimschoots in het zonnetje gezet door Niek de Nekker, niet alleen namens het nieuwe bestuur maar de namens de gehele vereniging. Tiemon Boerema kreeg zelfs een staande ovatie.

Aansluitend aan de ALV was er een presentatie van het nieuwe bestuur bestaande uit Ger Wierenga, Miranda Grootjans, Henk-Jan Pieters, Nicole Stegehuis, Niek de Nekker , Chris Meijering en Jan Hovenkamp. Hierbij werd duidelijk dat belangrijke speerpunten de komende tijd centraal zullen staan.

Tevens was een duidelijk uitgangspunt dat de richting van de vereniging niet bepaald wordt door het bestuur, maar door alle leden van de vereniging.

Het nieuwe bestuur gaat de komende weken aan de slag om de werkzaamheden op korte en lange termijn in kaart te brengen en waar nodig direct een inhaalslag maken.
Aangegeven is dat op 27 november een informatieavond gepland staat om de leden bij te praten. Noteer deze alvast in je agenda!

(meer foto's van de ALV staan helemaal onderaan)

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90