Actief neemt afscheid van Marco Moring

Aan het einde van het voetbalseizoen heeft VV Actief afscheid genomen van "clubman" Marco Möring, die door ziekte helaas niet meer in staat is zijn vrijwillige werkzaamheden voor Actief te continueren.

Marco was jarenlang betrokken bij Actief als speler van het 8e, leider, trainer, drijvende kracht van de toernooicommissie en in het laatste seizoen ook nog als lid van de technische commissie.

Op het D-toernooi, waarvoor Marco de werving van de deelnemende teams nog helemaal voor zijn rekening had genomen, namen zijn 'toernooivriendinnen' namens VV Actief afscheid van hem.

In de hoop dat er een mooie rood-witte herinnering in zijn hart blijft, overhandigden zij hem een rood-witte bos bloemen en rood-witte lekkernijen in de vorm van aardbeien en asperges. Zeer verdiend, vanwege zijn altijd positief kritische blik en enorme inzet en betrokkenheid.

Laatst aangepast op 15 augustus 2013