Actief teams in de prijzen op Rabobank D toernooi

Op zaterdag 1 juni werd het jaarlijkse Rabobank toernooi voor D-pupillen gehouden bij VV Actief. De toernooidag was gesplitst in een ochtend- en een middagtoernooi. 's Ochtends speelden de 2e en 3e klasse teams hun toernooi, bestaande uit 4 wedstrijden en een penalty play.

Winnaars in beide poules werden Actief D3 en Actief D5. D3 werd met een score van meer dan 80% ook winnaar van de Van Gansewinkel PenaltyPlay. En denk nou niet dat de tegenstanders niet van formaat waren... nee hoor, er moest flink gestreden worden om de punten en de teams ontliepen elkaar kwalitatief niet veel.

In de middag bonden 12 teams in de 1e klasse en in de Hoofdklasse/divisiepoule de strijd met elkaar aan. Ook hier geen uitslagen met meer dan 3 doelpunten verschil: een sterk veld wederom. De teams speelden 5 wedstrijden en om 16.30 uur waren de winnaars bekend: Gieten D1 eindigde als eerste in de 1e klassepoule, met Actief D2 op de 2e plaats. De hoofdklasse/divisie competitie werd met afstand gewonnen door het beste team: ZFC Zuidlaren D1.

De dag was fris, maar prima voetbalweer. Het was een spannend toernooi, prima geleid door o.a. een aantal scheidsrechters van Actief 1 en 2, die hiermee een belangrijke steen bijdroegen aan de succesvolle dag. De organisatie en de kantine bij VV Actief hadden het weer prima voor elkaar!

Laatst aangepast op 26 juli 2013