Uitnodiging trainers en begeleiders jeugdteams

Het is voor trainers en begeleiders best een uitdaging om de jeugd te coachen en te trainen. Tijdens een bijeenkomst op 16 september jl. hebben we op basis van jullie vragen, behoeften en geuite ‘zorg’ met elkaar afgesproken een bijeenkomst te organiseren. Het doel van de bijeenkomst is kennis en vaardigheden te delen, jullie te faciliteren en te begeleiden.

Onze hoofdtrainers Henk Veenhof en Chris van Vreeswijk hebben een informatieve en praktische bijeenkomst samengesteld.
Datum: 20 november a.s.
Tijd: 18.30 inloop, start 18.45 uur tot uiterlijk 21.30 uur ! !
Locatie: Clubhuis VV Actief

De gehele agenda is voor alle jeugd trainers van alle leeftijden Programma in grote lijnen:

Deel 1 Henk Veenhof:
18.45 uur starten we onder het genot van een kopje koffie met een stuk theoretisch kader en visie van de club / KNVB op de trainingen van de jeugd.
19.00 uur gaan we met elkaar naar buiten (ook als het regent) om vervolgens buiten op het veld een praktische invulling te geven aan de trainingen en ook coaching tijdens de wedstrijden.

Deel 2 Chris van Vreeswijk:
19.45 uur koffie en toelichting op de wijze van coachen/trainen van de oudere jeugdteams
20.00 uur gaan we wederom naar buiten, om praktijk situaties met elkaar door te nemen.

Deel 3 Henk Veenhof en Chris van Vreeswijk:
20.45 uur in het clubhuis terugkoppeling en gaan we in op vragen en dilemma’s
21.30 uur Einde We raden je aan om sportkleding te dragen, in elk geval gymschoenen, vanwege de buiten activiteiten. Indien je als leider van een team niet aanwezig kunnen zijn, gaan we er vanuit, dat een andere ouder van het team aanwezig is.

Graag zowel aanmelden en afmelden bij Josefien Stenvers 06-51225634.

** de trainers die stage lopen zijn van harte uitgenodigd en voor de aanwezigheid krijg je extra stage uren.

Laatst aangepast op 20 oktober 2019