Hummel Keukens, Badkamers en Wonen sponsor geworden van VV Actief

Wij zijn zeer verheugd dat wij een nieuwe sponsor bij VV Actief mogen begroeten: Hummel Haulerwijk.

Bij Hummel Haulerwijk vind u keukens, badkamers en wonen onder één dak. Zij helpen u graag met interieuradvies, of een ontwerp voor een badkamer of keuken op maat.

Met persoonlijke begeleiding garanderen zij een ontwerp dat volledig voldoet aan uw wensen. Hun adviseurs stellen uw woonbeleving centraal bij het maken van een ontwerp. Zo realiseren ze samen de keuken, badkamer of wooninrichting die het beste bij u past. Bij het leveren van een keuken of badkamer zorgt de logistieke afdeling voor een stipte levering. De monteurs zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Naast de montage helpen zij ook met sloop- en eventuele installatiewerkzaamheden. ’Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn’.

De drie formules van Hummel bieden samen een complete woonervaring. De Mooiste Keukenwinkel biedt u keukens van absolute topkwaliteit, De Mooiste Badkamers is er voor uw nieuwe droombadkamer en bij de Mooiste Woonbeleving kunt u terecht voor een groot aanbod meubels en accessoires die uw woning compleet maken.

Wie het Hummel gevoel wil komen beleven is altijd van harte welkom. Inspiratie opdoen in de diverse showrooms kan altijd. Voor een uitgebreid advies kunt u via www.hummelgroep.nl een afspraak maken.

De mooiste keukens, badkamers en wonen met het ‘Hummel gevoel’

Namens VV Actief bedanken wij Hummel Haulerwijk voor het van steunen van onze vereniging!

Contact gegevens:
Hummel Keukens, Badkamers en Wonen
Leeksterweg 35-37
8433 KW Haulerwijk
+31 (0) 51 642 500 0
www.hummelgroep.nl

Commerciële Zaken

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90