Heb jij je stem al gegeven aan VV Actief? Rabobank Clubsupport

De leden van de Rabobank mogen jaarlijks een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Dat is in één zin Rabo Clubsupport. Rabobank geeft haar leden de gelegenheid om te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen. Daarmee vloeit een deel van het resultaat daardoor terug in het verenigingsleven en dat is winst voor iedereen. Met de Rabo ClubSupport actie is elke stem geld waard. Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Hoe kan je stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Lid worden kost niets. Je kunt lid worden als je een rekening hebt bij de Rabobank. Aanmelden kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden 

Vanaf 27 september ontvang je bericht van de Rabobank met daarin een persoonlijke code. Hiermee kan je 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 stemmen per vereniging of organisatie. Je kan ons vinden onder "Voetbalvereniging Actief". Stem zo snel mogelijk maar uiterlijk 10 oktober. 15 oktober horen we dan hoeveel we van de Rabobank mogen ontvangen voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal voor onze jeugd. 

Laatst aangepast op 08 oktober 2019
Commerciële Zaken

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90