Tijd voor een nieuwe website

Screenshot Screenshot

Het is al weer 6 jaar geleden dat de huidige website is opgezet onder eigen beheer. Ondertussen zijn er diverse onderdelen aangepast en is bijvoorbeeld het programma en teamgedeelte rechtstreeks op de KNVB gegevens aangesloten. Nu wordt het tijd

om de gehele opzet te beoordelen en daarvoor hebben we jouw hulp en kennis nodig.

Komende half jaar willen we met leden vanuit de gehele vereniging bedenken hoe de website er moet komen uit te zien en welke informatie er op moet. We zoeken daarom zowel senior als jeugdleden die komen half jaar mee willen helpen.

Website? Moet je dan kunnen programmeren? Nee, meedenken over de structuur en inhoud is de eerste stap. Knap-IT ondersteunt bij de technische uitvoering. Mocht je interesse hebben bij het bouwen van de site dan kan dat natuurlijk ook.

Wil jij onderdeel uit maken van de groep die de nieuwe website gaat neerzetten? Laat het dan weten via

Laatst aangepast op 06 september 2019