Zaterdagteam Actief kampioen

Zaterdag 11 mei speelde Actief zaterdag 2 de kampioenswedstrijd tegen Lycurgus. Bij winst zou na 14 wedstrijden het kampioenschap een feit zijn.
Na een 4-0 ruststand, stond het na 70 minuten 9-0, waarna scheidsrechter Jan Hovenkamp een einde aan de wedstrijd maakte.
Tijdens de wedstrijd werd ook het honderdste doelpunt van het seizoen gemaakt en met een doelsaldo van 104 voor en 14 tegen en 39 punten na 14 wedstrijden is het team de verdiende kampioen geworden. Promotie is voor dit team volgend seizoen een nieuwe uitdaging.

Na de wedstrijd werd het kampioenschap op gepaste wijze gevierd en bleef het nog lang onrustig in de kantine.

Het team wordt getraind door Niek de Nekker en de leiders zijn Hendrik Cazemier en Freek Kroon.