Overlijden Jan Wekema

Afgelopen maandag is, na een lang ziekbed, Jan Wekema op 62 jarige leeftijd overleden.

Jan is in 1965 lid geworden van VV Actief en heeft in die 54 jaar als voetballer(keeper), leider, scheidsrechter veel voor Actief gedaan en betekend.

De laatste jaren was hij één van de voortrekkers van de vrijwilligersploeg, die elke dinsdagochtend allerlei werkzaamheden voor onze club verricht.

In het weekend was Jan er eigenlijk op zaterdag en zondag altijd wel even om wedstrijden te kijken, even een biertje te drinken of even gewoon een praatje te maken.

Aanstaande dinsdag is de crematie van Jan in Crematorium Ommeland en Stad te Eelderwolde.
Voorafgaand daaraan zal de rouwstoet voor Jan een laatste rondje door Eelde doen, langs de door hem geliefde plekken.
De stoet zal ook langs ons sportcomplex rijden. Iedereen, die een eerbetoon aan Jan wil geven, is van harte uitgenodigd om vanaf ca 11.00 uur bij Actief aanwezig te zijn.