Trainen als een prof met FC Groningen

Trainen als een prof met FC Groningen FC Groningen

FC GRONINGEN ON TOUR

Op 2 mei 2019 kun je bij VV Actief trainen onder begeleiding van FC Groningen. Zet deze datum alvast in je agenda of meld je direct aan. VOL=VOL!

In een dag lang trainen als FC Groningen, leer je voetballen als je FC helden en gaan we je kennis laten maken met de FC Groningen trainingsmethode.
Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Het maakt niet uit op welke positie op welk niveau je speelt.
De FC Groningen trainers gaan jou helpen en tips geven om een betere voetballer te worden. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan maximaal uit 14 spelers/speelsters.

DE FC GRONINGEN ON TOUR VOETBALDAGEN KOSTEN €47,50 (JUNIOR CLUB LEDEN €42,50) EN ZIJN INCLUSIEF:

• Een officieel FC Groningen certificaat van deelname
  • Twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen - Fortuna Sittard (12 mei, 14:30)
  • Een sportlunch
  • Een hele dag trainen (van 09:30 tot 15:30 uur)

Aanmelden via fcgroningen.nl>aanmelden-fcg-on-tour

Laatst aangepast op 11 maart 2019