Total Event Care sponsort JO8-1

In juli van dit jaar konden we al melden dat Total Event Care zijn naam verbonden heeft aan VV Actief als trotse sponsor. Total Event Care is nog een stapje verder gegaan en is shirtsponsor geworden van één van de jeugdteams! Jeugdteam JO8-1 speelt hun wedstrijden sinds kort in splinternieuwe wedstrijd tenue’s.

Total Event Care is als verhuurder voor evenementen een belangrijke spil in het plezier voor anderen, daarom was het een logische keus om sponsor voor één van de jeugdteams te worden, waar vooral plezier voorop staat.

Total Event Care is een jong bedrijf, gevestigd in Eelde-Paterswolde, dat zich bezig houdt met de verhuur voor evenementen. U kunt bij Total Event Care terecht voor losse verhuur van; Tenten, inrichting, springkussens, licht, beeld en geluid en voor de complete verzorging van uw
feest of evenement. Kijk voor meer informatie op www.total-event-care.nl of op facebook www.facebook.com/TotalEventCare

TotalEventCareActief