Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseerde zij wederom de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Maandagavond 1 oktober werd de uitslag bekend gemaakt in theater De Nieuwe Kolk in Assen. VV Actief ontving een bedrag van

maar liefst 849,76 Euro! Deze opbrengst zal besteed worden aan nieuw spelmateriaal voor onze jeugd. Wij zijn hier zeer blij mee en willen Rabobank Assen en Noord Drenthe hier ontzettend voor bedanken alsmede uiteraard iedereen die op ons heeft gestemd!

Meer informatie over de Clubkas Campagne, de uitslag en informatie over week van de Coöperatie (1 t/m 7 oktober) vind je hier.

#RabobankAssenND  #Rabobank   #RCCAND18