Bijwerken contactgegevens

Deze week sturen wij alle leden een email op basis van het bij ons bekende e-mailadres.

Actief informeert regelmatig de leden bij voorkeur digitaal, meestal via de website en social media, maar ook regelmatig via een email. Een juist mailadres is hierbij dus noodzakelijk. Ook is het handig om een juist telefoonnummer door te geven, zodat in geval van spoed snel contact gelegd kan worden.

Als je de door ons verstuurde controle-mail hebt ontvangen hoef je in principe niets te doen. Heb je vrijdag geen mail ontvangen laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Een aantal persoonsgegevens kun je tegenwoordig zelf bijwerken via de 'Wedstrijdzaken' en 'Voetbal.nl' apps. Beide apps zijn van de KNVB en koppelen via het bij ons bekende mailadres.
Wanneer het bij ons bekende mailadres niet juist is kun je je gegevens (via de apps) niet bijwerken.
Zie hiervoor ook de eerdere berichten: