Start verkoop loten Grote Clubactie

Go go gooooo!

Vandaag start de Grote Clubactie 2018! Veel enthousiaste leden gaan vanaf vandaag op pad om gezamenlijk duizenden euro's op te halen voor hun club. Landelijk gaan er maar liefst zo'n 225.000 verkopers van 5.300 verenigingen langs de deuren.

Ook VV Actief doet mee aan deze actie. Vanaf vandaag gaan onze jeugdleden echt van start en mogen de loten verkocht worden! Wij hopen dat U ook loten gaat kopen. Maak er samen een mooie Grote Clubactie van, zet 'm op!

Filmpje start actie

Zijn alle clubs klaar voor de start? Het Grote Clubactie Actieteam, bestaande uit Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, ging naar Den Bosch om dit te bekijken! Check het filmpje https://youtu.be/UeNCa2IcgP8

Laatst aangepast op 15 september 2018
Bestuur