JO7 traint vanaf 5 september

Trainingen voor de JO7 (voor 6-jarigen)  starten op woensdag 5 september 2018 wekelijks van 16.00 tot 17.00 uur. De kinderen kunnen vrijblijvend 2 keer meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden. De trainingen zijn voor meisjes én jongens.

De JO7 doet mee aan een 4 tegen 4 competitie dat onderling georganiseerde wordt en waaraan, naast Actief, met name verenigingen uit de gemeente Noordenveld mee doen.

Deze vorm is een goede voorbereiding op de ‘nieuwe’ wedstrijdvormen waarmee de KNVB vanaf het vorig seizoen is gaan spelen. Op zaterdagochtend wordt, bijna wekelijks tot in december, in toernooivorm een aantal wedstrijdjes gespeeld. Dit zijn, afhankelijk van het aantal teams dat meedoet, meestal ongeveer 5 wedstrijden van 10 minuten dat binnen een uur wordt gespeeld.

De indeling voor de teams maken we begin september en de wedstrijdjes zullen waarschijnlijk eind september beginnen.

Als je belangstelling hebt, dan graag aanmelden voor 1 september via het aanmeldformulier op de website.

Er is wedstrijdkleding beschikbaar (shirt, broek en sokken). Graag bij opgave melden wat de gewenste maat van shirt/broekje en sokken is. Het is verstandig om scheenbeschermers, voetbalschoenen en een trainingspak aan te schaffen. Je kunt hiervoor terecht bij onze sponsor Sportmaat/100% Voetbal.

Laatst aangepast op 23 juli 2018