Actief sluit seizoen gezellig af

Het voetbalseizoen bij VV Actief is feestelijk afgesloten op zaterdag 7 juli. De afsluiting begon met een clinic voor de jeugd onder begeleiding van trainers van FC Groningen.

Onder een stralende zon was vervolgens de wedstrijd tussen de huidige eerste selectie en het G-team tegen het eerste team van 20 jaar geleden.

De spelers van het G-team genoten zichtbaar en enkele vaders die het tegen hun zonen mochten opnemen.

Na afloop werd de BBQ aangestoken en onder het genot van een hapje en drankje werd op afscheid genomen van de Golden Girls; mw. Wielenga en mw. Kremer.

Vanwege het 90 jarig bestaan kreeg VV Actief uit handen van Wim Stroetinga een bronzen beeld van de KNVB.

Met DJ IkWillem werd het een lange gezellige avond.

Wij willen vrijwilligers en sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze dag! Meer foto's onderaan dit artikel.

Gerelateerde afbeeldingGerelateerde afbeelding Gerelateerde afbeeldingGerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor bloem en zo eelde Afbeeldingsresultaat voor paviljoen van de dame Afbeeldingsresultaat voor boels Afbeeldingsresultaat voor habing bos

Afbeeldingsresultaat voor service apotheek eelde Afbeeldingsresultaat voor klinkhamer eeldeAfbeeldingsresultaat voor sportmaatAfbeeldingsresultaat voor haren j. bolt

Afbeeldingsresultaat voor funverhuur eelde Afbeeldingsresultaat voor meulman eelde