Waarom VTON?

vv Actief maakt sinds één seizoen officieel gebruik van de trainingsapp VTON binnen de jeugdafdeling. In dat seizoen hebben verschillende (jeugd-)trainers meer of minder intensief gebruik gemaakt van deze app. Spelers en trainers die er gebruik van hebben gemaakt zijn enthousiast, maar voor alle anderen: wat is VTON en wat levert het op?

Om deze vragen te beantwoorden, heeft VTON een informatief filmpje gemaakt, dat kort uitlegt wat VTON is en wat het kan betekenen voor een voetbalclub. Verder informeert het over enkele, wellicht nog onbekende, mogelijkheden van de Trainers ap. Ook wordt er aandacht besteed aan enkele nieuwe features van VTON, zoals de Spelers en Keepers app. Het is een filmpje in eerste instantie gericht op bestuurders en trainers, maar is ook erg interessant voor andere betrokkenen (spelers, ouders, etc.).

Heb je na het zien va het filmpje vragen, opmerkingen of wil je feedback geven op VTON? Stuur dan een mailtje naar of bel 085-0603522. Of neem contact om met de VTON-coördinator binnen vv Actief (Marcel Spanjer: email: ).

Veel kijk plezier toegewenst.

Laatst aangepast op 27 juni 2018

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90