Zorggroep Drenthe trotse nieuwe sponsor VV Actief

Het woonzorgcentrum Symphonie (Else van der Laanhuis) van Zorggroep Drenthe is gelegen in Eelde. Samenwerkingen tussen ondernemers, verenigingen en inwoners uit het dorp zijn belangrijk.

Net als VV Actief wil Symphonie, naast een woonlocatie voor ouderen, een plek zijn voor jong en oud om samen te komen.

Zo heeft Zorggroep Drenthe in 2014 het concept 'Bij de Buren' geïntroduceerd, met als doel de buurtfunctie te versterken. 'Bij de Buren' kunt u ontspannen, contacten opdoen en genieten van een heerlijke plate. Het is er gezellig en er is altijd wat te doen! Om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan, worden er veel activiteiten georganiseerd. Er vinden dan ook regelmatig leuke activiteiten plaats in Symphonie, waar iedereen aan deel kan nemen.

Bij Zorggroep Drenthe is er altijd plaats voor vrijwilligers die willen helpen bij activiteiten, koffie schenken en die het leuk vinden een praatje te maken met de bewoners.

Meer weten over Zorggroep Drenthe? Kijk dan op www.zorggroepdrenthe.nl.

Namens VV Actief bedanken wij Zorggroep Drenthe  voor het steunen van steunen van onze vereniging.

Contact gegevens:

Zorggroep Drenthe