Een mooie dag voor het Rabobank Outdoor Toernooi 2018

Voor de eerste keer werd zondag 17 juni het Rabobank Outdoor Toernooi georganiseerd bij VV Actief. Nadat het kersttoernooi in de zaal niet door kon gaan omdat de gemeente steken had laten vallen wilden we onze jeugd een leuk alternatief bieden. Onze jeugdleden mochten vrienden en vriendinnen meenemen om samen te voetballen op ons mooie complex.

De jongste jeugd (JO07/08/09) stond ingepland op het hoofdveld ingedeeld in twee poules. JO10/11 bestond uit 6 teams en speelden in de Raboborg en de middag stond in het teken van JO12/13.

Het schitterende voetbalweer lokte veel bezoekers naar VV Actief die genoten van het leuke voetbal.

Bij JO07/08/09 werd Ajax de winnaar gevolgd door AZ en FC Groningen. In de categorie JO10/11 wist PEC Zwolle de eerste prijs in de wacht te slepen, werd Feyenoord tweede en de derde plaats ging naar FC Groningen. Het team FC Groningen behaalde de eerste plaats bj JO12/13 waar PSV tweede werd en Heerenveen de derde plaats veroverde.

Zonder iedereen bij naam te noemen, want dan ga je mensen vergeten, bedanken wij de scheidsrechters en spelbegeleiders, teambegeleiders, kantinemedewerkers, toernooileiding en iedereen die hier en daar bij heeft gesprongen zodat deze dag vlekkeloos is verlopen.

Daarnaast bedanken we onze sponsoren: Rabobank Noord-Drenthe, Vrienden van Actief, Funverhuur, Theatercafé G&A Boelens en Jans Poelstra

cbhippowebsite plcl logo vvactief Funverhuur Boelens

Laatst aangepast op 18 juni 2018
Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90