Filmtalent gezocht

Het kinderboek De Club van Lelijke Kinderen van Koos Meinderts krijgt een bioscooprelease. De film wordt gemaakt in samenwerking met o.a. de publieke omroep (EO) en gaat over Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje.
Voor de film wordt er door de productie gezocht naar talent.

Wie kunnen er in de film spelen?
We zoeken kinderen van 8 jaar en ouder (tot ongeveer 13 jaar) die het leuk vinden om een keer in een film te spelen. Acteerervaring is niet nodig (maar altijd welkom). De hoofdrollen zijn twee jongensrollen en een meisjesrol. Daarnaast zoeken we nog honderden kinderen die bijrollen willen spelen.

Hoe kunnen ze meedoen?
Ze kunnen auditie doen via de website www.declubvanlelijkekinderen.nl. Dit wijst zich helemaal vanzelf, inclusief meer informatie over het project.