Seizoensafsluiting 2018

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de laatste Nieuwsbrief organiseren wij een mooi event ter afsluiting van dit voetbalseizoen.

Er is een programma voor leden, jong en oud, voor ouders en vrijwilligers, maar ook vriendjes en vriendinnetjes of andere geïnteresseerden kunnen natuurlijk een kijkje komen nemen.

Het volledige programma is van

13:00 uur tot 1:00 uur en kun je vinden op de website van VV Actief.
Hieronder staat het middagprogramma speciaal voor de jeugd:

13:00-15:00 Voetbalclinic’s onder leiding van trainers van FC Groningen. Maximaal 60 deelnemers.
13:00-16:30 FIFA toernooi. We hebben mooie prijzen voor de nummers 1 en 2 van dit toernooi. Maximaal 40 deelnemers.

Je kunt je alleen opgeven als je lid bent van Actief. Voor beide events kun je dit doen via het formulier op onze website of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de naam van het event (Clinic FC Groningen of FIFA toernooi), jouw naam en je leeftijd. De inschrijving start vanaf vandaag en sluit op 1 juli. Wacht niet te lang, want VOL=VOL.

Naast deze events staat er ook een enorm springkussen (stormbaan), verschillende kraampjes met lekkernij en een ranjakabouter. Omstreeks 16:45 zal de barbecue worden aangezet.

Laatst aangepast op 12 juni 2018