Paviljoen van de Dame nu ook sponsor VV Actief

Eigenaresse Imogen Westerhof, restaurant manager Arjon Rotgers en Henk Roevros toosten op de samenwerking Eigenaresse Imogen Westerhof, restaurant manager Arjon Rotgers en Henk Roevros toosten op de samenwerking

Wij zijn er trots op dat Paviljoen van de Dame met onmiddellijke ingang sponsor is geworden van onze vereniging. Paviljoen van de Dame staat op een toplocatie aan de oevers van het Paterswoldsemeer.

Het is een bosgebied aan het water, met een fantastisch uitzicht. Paviljoen van de Dame is veel meer dan alleen een restaurant met een Nederlands/Franse keuken met een Aziatisch tintje. Het heeft voor iedere doelgroep, van jong tot oud, wat te bieden. Voor de kinderen is er een speelhoek. Ouders kunnen dan lekker aan het meer een drankje nuttigen, terwijl de kinderen ook plezier hebben. Daarnaast heb je hier een combinatie tussen het weidse uitzicht, de plek aan het water en de natuur.

Namens VV Actief wensen wij Paviljoen van de Dame veel succes en bedanken haar voor het steunen van onze vereniging.

Wil je ook een keer genieten bij Paviljoen van de Dame?
Groningerweg 19a | 9765 TA | Groningen | 050 3092934 |
 |www.paviljoenvandedame.nl |