Vrijwilligersactie VV Actief – Groningen Airport Eelde

Vrijwilligers zijn essentieel voor een voetbalclub. Dat geldt voor iedere amateurvereniging en zeker voor VV Actief. De onderhoudsploeg, scheidsrechters, trainers, leiders en vele anderen zorgen ervoor week in week uit iedereen kan genieten van deze prachtige sport. Wij zijn alle vrijwilligers zeer dankbaar voor hun onmisbare inzet.

Speciaal voor onze vrijwilligers mogen wij daarom namens Groningen Airport Eelde een prachtige prijs verloten, namelijk:

2 RETOUR-TICKETS voor

Groningen – Kopenhagen of Groningen – München

Vliegtuig GAE

Wat moet je doen om deze tickets te winnen?

Heel eenvoudig: Steun jij of iemand anders VV Actief als vrijwilliger? Laat dan z.s.m. een reactie achter via Facebook of stuur ons een email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met jou naam of de naam van de persoon die jij wilt nomineren voor deze actie. Onder de inzendingen zullen wij de gelukkige kiezen die de tickets in ontvangst mag nemen.

Deze actie loopt t/m 25 mei 2018. De winnaar wordt via onze website en Facebookpagina  bekend gemaakt.  #zondervrijwilligersgeenvoetbal  #vrijwilligersbedankt

Laatst aangepast op 30 april 2018