Pilot kantinebezetting gestart

De pilot met een vaste kantinebezetting is van start gegaan zoals aangekondigd in de nieuwsbrief. In de maand april wordt de kantine op donderdagavond en zondagochtend beheerd door voorlopig 4 vaste mensen.

Gisteravond deden Lydia en Annechienus de aftrap en komende zondagochtend kun je kennismaken met Tjarda en Tinus.

Op zondagmiddag tijdens de wedstrijden van het eerste blijf je Herman en zijn dames achter de bar aantreffen.

Begin mei gaan we de proef evalueren. Mocht de proef positief zijn dan willen we deze opzet uitbreiden naar de andere openingstijden.

Heb je interesse of vragen over deze functie meldt je dan bij Nicole Stegehuis, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of één van de andere bestuursleden.