VV Actief verwelkomt Sligro als nieuwe sponsor

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Met 50 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. De zelfbedieningsgroothandels van Sligro zijn in het noorden onder andere te vinden in Groningen, Assen, Emmen, Drachten en Leeuwarden.

Elke vestiging biedt een landelijk en compleet assortiment.
Voor de gestroomlijnde bezorging van bestelde goederen maakt Sligro gebruik van een fijnmazig regionaal netwerk van bezorggroothandels. Het noorden van het land krijgt geleverd vanuit de bezorgservice in Drachten. Het bestelsysteem werkt eenvoudig en snel. Sligro beschikt over een papierloos ordersysteem en geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens. Hiermee garandeert Sligro een snelle en correcte levering.

“Lekker Bezig” is een initiatief van Sligro en de KNVB om de voetbalkantines te helpen om gezondere keuzes te maken in de voetbalkantine. https://www.samenlekkerbezig.nl/
Sligro zal VV Actief hierbij ondersteunen waarbij het assortiment in de kantine de komende maanden uitgebreid zal worden. Meer informatie hierover volgt later.

Namens VV Actief bedanken wij Sligro voor het aangaan van de samenwerking met de VV Actief en het steunen van onze vereniging.

Contact gegevens:

Sligro
Contact persoon: Dhr. Erik Hulsebosch
Tel. 06 837 07 924
Email: ehulsebosch@sligro.nl
www.sligro.nl

Laatst aangepast op 02 april 2018
Commerciële Zaken

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90