Logo
Print deze pagina

VV Actief verwelkomt Agrisun als nieuwe sponsor

De heren Yoran Ruiter en John Ruiter van Agrisun met Henk-Jan Pieters van VV Actief De heren Yoran Ruiter en John Ruiter van Agrisun met Henk-Jan Pieters van VV Actief

Na de installatie van zonnepanelen op ons sportcomplex hebben wij Agrisun B.V. als nieuwe sponsor mogen begroeten.

Agrisun heeft in 2013 haar tweede vestiging op het bedrijventerrein ‘de Punt’ in Eelde geopend. Het realiseren van zonnestroom systemen begon 10 jaar geleden in de agrarische sector. Inmiddels zijn de zonnepanelen ook voor andere sectoren een stuk aantrekkelijker geworden. Agrisun is tegenwoordig actief in de particuliere, industriële en agrarische markt.

Kwaliteit is wat voorop staat bij Agrisun. Daarvoor zijn zij samenwerking aangegaan als premium dealer van Solarwatt. Het Duitse Solarwatt is onderdeel van het BMW concern en biedt een uniek glas-glas paneel met dertig jaar product- en dertig jaar vermogensgarantie. Ook de Stichting Beheer en Exploitatie Sportcomplex VV Actief heeft voor deze kwaliteit gekozen.  

Namens VV Actief wensen wij de heren John en Yoran Ruiter van Agrisun veel succes in de toekomst en danken hen voor het vertrouwen in onze vereniging.

Bedrijfsgegevens:
Agrisun B.V.
Noord-Nederland
Burgemeester J.G. Legroweg 114
9761 TD Eelde

Telefoon 050-3050005

E-mail

www.agrisun.nl 

  Afbeeldingsresultaat voor agrisun   

Agrisun3

Laatst aangepast op 03 maart 2018
Media & Communicatie

E-mailadres
© VV Actief - Alle rechten voorbehouden.