Lever een sponsor aan en bespaar €50 op je contributie!

VV Actief waardeert de financiële ondersteuning die de sponsors aan de vereniging geven en doet daar graag wat voor terug. Bijvoorbeeld in de vorm van exposure via reclameborden langs het veld, bannering op de website en op de schermen in onze kantine of andere bijeenkomsten.

Sponsors gezocht!

Om VV Actief verder te laten groeien hebben wij extra geld nodig en zijn wij opzoek naar sponsors. Wij willen vragen of jij ons hierbij kan helpen. Samen staan we immers sterker dan alleen. Dat is niet alleen in het veld zo maar ook daarbuiten.  

Daarom willen we samen met onze leden aan slag om meer sponsors te werven. En het mooie is dat niet alleen de vereniging (wij met elkaar dus) er iets voor terug krijgt, maar dat iedereen die een sponsor aandraagt € 50 korting kan krijgen op de contributie.*

Ken je iemand die sponsor wil worden van VV Actief? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.   

Bestaande sponsors
Gelukkig hebben wij ook al veel bedrijven die onze vereniging al steunen. Ben je benieuwd welke bedrijven dit zijn? Bekijk dan het sponsoroverzicht op onze website.

Alvast hartelijk dank voor je hulp!

* Deze actie loopt tot 31 mei 2018. Korting is eenmalig per NIEUW afgesloten sponsor contract. Een sponsor is minimaal drie jaar aan Actief verbonden. Sponsor ben je al vanaf €300 per jaar, exclusief BTW. 

Laatst aangepast op 13 april 2018
Commerciële Zaken

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90