Geweldige Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne 2017

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseerde zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelde hiervoor 100.000 Euro beschikbaar.

Maandagavond 30 oktober werd de uitslag bekend gemaakt in theater De Nieuwe Kolk in Assen. VV Actief ontving een bedrag van maar liefst 594 Euro!! Een heel groot dank-je-wel aan iedereen die op ons heeft gestemd.

Rabobank Assen en Noord-Drenthe deed er voor iedere deelnemende vereniging 115 Euro bij vanwege het 115-jarig bestaan van de bank. Het totaal komt hiermee op 709 Euro. Hiermee kunnen wij weer nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugd.

Namens iedereen van VV Actief…..BEDANKT voor het stemmen en speciale dank naar onze hoofdsponsor voor de jeugd Rabobank Assen en Noord-Drenthe voor deze fantastische bijdrage.

rabo breed

Laatst aangepast op 25 november 2017