Reanimatie / AED cursus voor trainers, leiders, vrijwilligers

Meld je aan om deel te nemen aan de cursusavond reanimatie / AED bij Actief. 
Jaarlijks verzorgt Carla Toonstra voor o.a. gastheren en -vrouwen en onze superkantinediensten een cursusavond reanimatie / AED. Ben je eenmaal in het bezit van dit certificaat, dan dien je jaarllijks een herhalingsavond bij te wonen. Actief biedt vrijwilligers die graag dit certificaat willen halen de mogelijkheid dat bij de vereniging te doen. Bij voldoende belangstelling is er een cursusavond op woensdag 8 november as. van 19.00-22.00 uur. NAGEKOMEN BERICHT: 8 november is inmiddels VOL! Er volgt een extra datum!

Want het zal je maar gebeuren....

Ieder uur overlijden in Nederland gemiddeld twee mensen aan een hart- of ademhalingsstilstand. Bij sommige slachtoffers is dit te voorkomen. Als omstanders reanimatie kunnen toepassen, kunnen daarmee levens worden gered; ook uw leven!

Thuis, op school, tijdens het sporten of op je werk: overal kun je te maken krijgen met een hart- of ademhalingsstilstand. Het duurt vaak ongeveer een kwartier voordat een ambulance ter plekke is. Juist die 15 minuten zijn van levensbelang. Krijgt een slachtoffer in die tijd hartmassage en mond-op-mondbeademing, dan stijgen de overlevingskansen. Wanneer er een AED in de buurt is en iemand kan deze toepassen, wordt de overlevingskans nóg groter. Bij Actief is een AED beschikbaar.

Belangstelling? Meld je nu aan!
Ben jij trainer, leider, commissielid of op een andere manier vrijwilliger bij Actief en wil je deelnemen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 14 oktober as. naar Marjan van Nuland. Mocht de groep vol zitten, dan proberen wij een extra avond te plannen.

NAGEKOMEN BERICHT: 8 november is inmiddels VOL! Er volgt een extra datum!

 

Laatst aangepast op 07 oktober 2017
Toernooicommissie

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90