Bestuur treedt af op ALV 2017

Marcel Bos heeft onlangs bij het bestuur aangegeven per direct te stoppen met zijn functie als voorzitter van VV Actief. De voornaamste reden hiervoor is dat hij het niet kan combineren met zijn werk. Eerder dit jaar had de secretaris van het bestuur haar functie al neergelegd wegens persoonlijke omstandigheden.

Na het vertrek van deze twee bestuursleden en de nog steeds openstaande vacature voor een bestuurslid commerciële zaken bestaat het

huidige bestuur nog maar uit vier leden. Daarnaast hebben we ook nog te maken met een chronische onderbezetting van vele commissies. Pogingen om tot bezetting van de openstaande functies in het bestuur en in commissies te komen zijn op niets uitgelopen. Hierdoor kan de vereniging niet goed bestuurd worden en rusten te veel operationele zaken op de schouders van de bestuursleden.

Daarom hebben wij, de vier resterende bestuursleden, unaniem besloten onze functies ter beschikking te stellen op de komende Algemene Ledenvergadering. Deze staat gepland op maandag 2 oktober 2017 om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.

Als bestuur dragen wij Actief een warm hart toe. We hebben de afgelopen jaren (Tiemon meer dan 25 jaar!) ons uiterste best gedaan om de club goed te besturen. Het besluit om te stoppen is dan ook niet lichtzinnig genomen; wij vinden echter dat de tijd gekomen is om ruimte te maken voor nieuwe mensen om de club te leiden. Uit geluiden die wij hebben gehoord, zijn wij ervan overtuigd dat deze mensen er ook zijn en dat zij zich zullen melden.

In aanloop naar en ter voorbereiding op deze ALV is er op maandag 11 september een informatiebijeenkomst in de kantine van Actief. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur de leden van de vereniging informeren over de ontstane situatie en kan er gesproken worden over de toekomst van de vereniging. De bijeenkomst begint om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.

Mensen die interesse hebben in een bestuursfunctie of in een van de commissies kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur van VV Actief,

Gerrie, Steven, Tiemon en Marieke