Marco Smiers, nieuwe wedstrijdsecretaris senioren

Hendrik Brookman feliciteert zijn opvolger Marco Smiers Hendrik Brookman feliciteert zijn opvolger Marco Smiers

Marco Smiers neemt het stokje over van Hendrik Brookman, die de functie van wedstrijdsecretaris senioren maar liefst 7 jaar heeft bekleed. We bedanken Hendrik voor zijn inzet en de energie die hij er al die jaren in heeft gestoken.

Marco is een trouwe Actieveling. Hij heeft hier zijn hele jeugd gevoetbald en speelt nu bij de senioren. Daarnaast geeft hij keepertraining en is hij al jaren lid van de toernooicommissie.

We wensen Marco veel plezier toe in zijn nieuwe functie en een goede samenwerking met de leiders, scheidsrechters en de TC. Want samen moeten we het doen!

Laatst aangepast op 31 januari 2017
TC Jeugd