Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 874 niet laden

Reünie Actief 7

Het huidige Actief 7 is een aantal jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van Actief 4 en het oude Actief 7. Het oude 4e was begin jaren ’90 opgericht en heeft sinds die tijd met een redelijk vaste kern samengespeeld. De geschiedenis van het oude 7e (tussen door ook nog 5e en 6e) gaat nog iets verder terug, denk daarbij terug aan begin jaren ’80 toen ook werd begonnen met de organisatie van het Horeca Voetbaltoernooi op Hemelvaartsdag.

Omdat er in de loop der jaren veel mensen met voetbal zijn gestopt (blessures, leeftijd, verhuizing) leek het wel een leuk idee om een reünie te organiseren. Een aantal enthousiastelingen van het huidige team is hier vorig jaar over gaan brainstormen en het resultaat was een lange rij namen. Nu is namen op een rijtje zetten niet zo moeilijk, maar er moeten dan ook nog telefoonnummers en emailadressen bij om deze mensen te kunnen bereiken. Hier is druk aan gewerkt en de meeste uitnodigingen zijn dan ook de deur uit en de eerste aanmeldingen al weer binnen.

Uiteraard zal er hier en daar ook een naam vergeten zijn. Voor degene die vergeten is geldt, stuur even een mailtje naar .

Bellen kan natuurlijk ook met:

  • Erik Buring 06-51103330 of
  • Jan Uffen 06-55188947

Daarnaast is de reüniecommissie ook nog op zoek naar fotomateriaal, krantenknipsels en dergelijke, aan de hand waarvan tijdens de reünieavond herinneringen kunnen worden opgehaald Als iemand nog iets heeft, dit dan graag inleveren bij Jans Poelstra, Schoollaan 42.

Media & Communicatie

E-mailadres
Meer in deze categorie: « Beker Beker »

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90