Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 852 niet laden

Scheidsrechters bedankt!

Van 4 t/m 12 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal.

Want de bijna 30.000 scheidsrechters in Nederland maken het mede mogelijk dat wekelijks 1,2 miljoen voetballers op het veld van het spelletje kunnen genieten! De KNVB bedankt scheidsrechters onder andere door hen een persoonlijk presentje toe te sturen. Vanuit het (jeugd)bestuur van Actief zullen de scheidsrechters eveneens een presentje ontvangen. Bij deze willen we ook alle teams oproepen om scheidsrechters tijdens deze week in het zonnetje te zetten! Jouw team doet ook mee, toch?

Laat als spelers, leiders/trainers en ouders zien dat je de scheidsrechter waardeert. Hoe je dat doet is uiteraard helemaal aan iedereen zelf. Wij willen alle teams vragen of jullie een presentje mee willen brengen voor de scheidsrechter(s) op zaterdag 4 of 11 oktober of zondag 5 of 12 oktober a.s. Als jullie een vaste grensrechter hebben is het natuurlijk ook wel zo leuk om die ook wat te geven als blijk van waardering!!

Verzoek van de KNVB: Deel je foto op Twitter met #ScheidsBedankt of plaats een berichtje op www.facebook.com/scheidsrechters om te laten zien hoe jullie team de scheidsrechters in het zonnetje zet. De leukste actie wordt beloond met een spelregelavond, gegeven door een scheidsrechter uit het betaald voetbal en een artikel op voetbal.nl. Bekijk ook het leukste idee van vorig jaar.

Laatst aangepast op 02 oktober 2014
Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90