Natuurgrasvelden blijven gesloten

  • Laatst aangepast op 10 augustus 2018

Ondanks dat de natuurgrasvelden dagelijks zijn gesproeid, zijn ze nog niet goed genoeg om op te spelen. We hebben besloten dat de natuurgrasvelden tot de start van de competitie gesloten blijven. De velden worden volgende week opnieuw ingezaaid. Het sluiten van de velden kan consequenties hebben voor de oefen- en bekerwedstrijden. Het wedstrijdsecretariaat zal dit nauwlettend in de gaten houden. Je kunt alleen een oefenwedstrijd inplannen en spelen als dit in overleg met het wedstrijdsecretariaat is gegaan. Heb je verder nog vragen over voorgaande, graag even een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze excuses voor het ongemak. 

Lees meer...

Overlijden Klaas van der Wijk

  • Laatst aangepast op 01 augustus 2018

Afgelopen maandag is op 66 jarige leeftijd Klaas van der Wijk overleden. Klaas is in de jaren 80 en 90 jarenlang verzorger en keeperstrainer bij Actief geweest.

Zijn gedrevenheid, humor en optimisme zijn ons altijd bij gebleven.

Wij wensen de familie heel veel sterkte.

Bestuur vv Actief

Lees meer...

Definitieve indeling JO15

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Hierbij treffen jullie de definitieve indeling van JO15 voor het seizoen 2018-2019 aan.

Voor JO15-3 zijn wij nog op zoek naar een trainer en leider. Wie geeft zich op?

Groeten,

Johan Schotsman

Lees meer...

Teampagina's veranderen

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

We hebben onlangs gekozen om diverse gegevens via Sportlink te tonen. Sportlink wordt door de KNVB en de verenigingen voor onder andere de ledenadministratie en wedstrijd-administratie. Een resultaat hiervan was eind vorig seizoen al zichtbaar: het wedstrijdprogramma. De volgende stap is het presenteren van de teaminformatie.

Lees meer...

JO10-4 zoekt versterking

  • Laatst aangepast op 23 juli 2018

Voor een nieuw te vormen JO10 team zijn we nog op zoek naar enkele spelers. Als je belangstelling hebt, meld je dan zo spoedig mogelijk aan via het aanmeldformulier op de website.

Als je meer wil weten, kun je een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

VV Actief verwelkomt Total Event Care als nieuwe sponsor!

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Met trots kunnen wij melden dat ook Total Event Care heeft besloten om sponsor te worden van VV Actief.

Total Event Care is een jong bedrijf, gevestigd in Eelde-Paterswolde en zich bezig houdt met de verhuur voor evenementen. Eigenaar Gerjen Mud is door de jaren heen werkzaam geweest in verschillende takken van Evenementenverhuur. Al deze ervaring is nu gebundeld in Total Event Care. Total Event Care is aangesloten bij een groot netwerk van verhuur bedrijven waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90