Uitnodiging trainers en begeleiders jeugdteams

  • Laatst aangepast op 20 oktober 2019

Het is voor trainers en begeleiders best een uitdaging om de jeugd te coachen en te trainen. Tijdens een bijeenkomst op 16 september jl. hebben we op basis van jullie vragen, behoeften en geuite ‘zorg’ met elkaar afgesproken een bijeenkomst te organiseren. Het doel van de bijeenkomst is kennis en vaardigheden te delen, jullie te faciliteren en te begeleiden.

Onze hoofdtrainers Henk Veenhof en Chris van Vreeswijk hebben een informatieve en praktische bijeenkomst samengesteld.
Datum: 20 november a.s.
Tijd: 18.30 inloop, start 18.45 uur tot uiterlijk 21.30 uur ! !
Locatie: Clubhuis VV Actief

Lees meer...

Alle stemmers “Rabobank ClubSupport” Bedankt!

  • Laatst aangepast op 17 oktober 2019

Leden van de Rabobank mogen jaarlijks een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Rabobank geeft haar leden de gelegenheid om via Rabo ClubSupport te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen.

Maandag 14 oktober werden de uitslagen bekend gemaakt tijdens een geweldige slotavond die gepresenteerd werd door Herbert Dijkstra en had dit jaar als speciale gast zwemmer Maarten van der Weijden. Dankzij alle stemmers op VV Actief hebben wij het mooie bedrag van € 657,64 mogen ontvangen. Het bedrag zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw voetbal materiaal voor de jeugd.

Namens de vereniging willen wij iedereen bedanken voor het stemmen op VV Actief. Speciale dank gaat uit richting onze jeugd hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe voor deze geweldige actie.

#RaboClubSupport

Lees meer...

Geen (circuit) training tijdens herfstvakantie

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Tijdens de herfstvakantie zijn veel spelers niet aanwezig. Daarom is voor de jeugdteams JO8 t/m JO11 besloten de training volgende week niet door te laten gaan.

Ook de circuittraining van vrijdag 18 oktober en 25 oktober gaan NIET door.

Lees meer...

Oktoberfest bij VV Actief

  • Laatst aangepast op 16 oktober 2019

Op zondag 27 oktober wordt in de kantine van Actief het Oktoberfest geviert voor alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters.
Het feest wordt afgetrapt om 17.00 en we sluiten om 23.00 uur.

De hele avond Bier, Bratwurst und Schlager!!! 
De entree is net als bij de wedstrijden van het eerste gratis.

Afbeeldingsresultaat voor bier bratwurst

Lees meer...

Hummel Keukens, Badkamers en Wonen sponsor geworden van VV Actief

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Wij zijn zeer verheugd dat wij een nieuwe sponsor bij VV Actief mogen begroeten: Hummel Haulerwijk.

Bij Hummel Haulerwijk vind u keukens, badkamers en wonen onder één dak. Zij helpen u graag met interieuradvies, of een ontwerp voor een badkamer of keuken op maat.

Met persoonlijke begeleiding garanderen zij een ontwerp dat volledig voldoet aan uw wensen. Hun adviseurs stellen uw woonbeleving centraal bij het maken van een ontwerp. Zo realiseren ze samen de keuken, badkamer of wooninrichting die het beste bij u past. Bij het leveren van een keuken of badkamer zorgt de logistieke afdeling voor een stipte levering. De monteurs zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Naast de montage helpen zij ook met sloop- en eventuele installatiewerkzaamheden. ’Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn’.

De drie formules van Hummel bieden samen een complete woonervaring. De Mooiste Keukenwinkel biedt u keukens van absolute topkwaliteit, De Mooiste Badkamers is er voor uw nieuwe droombadkamer en bij de Mooiste Woonbeleving kunt u terecht voor een groot aanbod meubels en accessoires die uw woning compleet maken.

Wie het Hummel gevoel wil komen beleven is altijd van harte welkom. Inspiratie opdoen in de diverse showrooms kan altijd. Voor een uitgebreid advies kunt u via www.hummelgroep.nl een afspraak maken.

De mooiste keukens, badkamers en wonen met het ‘Hummel gevoel’

Namens VV Actief bedanken wij Hummel Haulerwijk voor het van steunen van onze vereniging!

Contact gegevens:
Hummel Keukens, Badkamers en Wonen
Leeksterweg 35-37
8433 KW Haulerwijk
+31 (0) 51 642 500 0
www.hummelgroep.nl

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90