Oproep: Steun onze sponsoren!

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Op dit moment ervaren wij allemaal de gevolgen van een vreemde, niet te voorspellen periode door het corona virus. Ook voor onze sponsoren is het een moeilijke en spannende tijd. Winkels worden enorm geraakt door de maatregelen van de overheid en krijgen steeds minder klanten over de vloer. Veel ondernemers waaronder de horeca en Retail zijn inventief geworden. Een aantal zijn al overgegaan op het bezorgen van producten. Mooie ontwikkelingen die absoluut onze steun verdienen.

Wij willen jullie vragen, dat als jullie aankopen gaan doen, om te denken aan onze sponsoren. Steun onze sponsoren in deze lastige periode want deze ondernemers maken het voetbal  bij VV Actief mede mogelijk! 

Een totaaloverzicht van onze sponsoren vind je hier: sponsorinformatie

Namens alle sponsoren en VV Actief: Alvast Bedankt!

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. 

Commerciële Zaken
VV Actief

Lees meer...

Corona nieuws

  • Laatst aangepast op 31 maart 2020

Volg hieronder de updates.

31 maart

De KNVB heeft vanavond bekend gemaakt dat de competitie dit seizoen niet meer wordt hervat. Klik hier voor hun bericht. Er mag in ieder geval tot en met 28 april niet gevoetbald worden, zo werd vandaag duidelijk. Onduidelijk is of er daarna meteen weer opgeschaald kan worden en in welke mate. De competities komen daarmee vreemd tot een einde. Er zijn feitelijk geen eindstanden, dus gaat ook geen team promoveren of degraderen. Elk team start daarom in het nieuwe seizoen in de huidige klasse. Meer informatie hierover zal nog volgen vanuit de KNVB. 

Het bestuur van VV Actief zal zich de komende dagen beraden op de verdere consequenties voor onze vereniging. We houden jullie op de hoogte.

24 maart 2020

Het lijkt nog niet helemaal duidelijk wat de consequenties zullen zijn voor het amateurvoetbal. We verwachten dat eerdaags meer berichtgeving over. Vandaag liet de KNVB weten dat de maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft afgekondigd, onder meer met geen samenkomsten tot 1 juni, niet zouden gelden voor sporten. Vanuit NOC-NSF zijn hier nog aanvullende vragen over gesteld aan het ministerie. Wordt gauw vervolgd dus. 

Lees meer...

Update: Omruilavond broek en sokken

Omdat alle activiteiten stil zijn gelegd is ook de omruil en ophaal-moment uit gesteld. De nieuwe datum is 20 april.

Kleding dat in bruikleen is gekregen en te klein of kapot is kan geruild worden tegen inlevering van je huidige broek of sokken

Zet hiervoor 20 april in je agenda. De kledingcommissie is dan aanwezig van 19 - 21 uur op de zolder bij Actief.

De zolder is te bereiken via de achterste deur in de gang van de kleedkamers.

Kwijtgeraakte kleding

Het afgelopen jaar is er veel kleding achter gebleven in de kleedkamers en op het veld. Dit gaat van schoenen tot winterjassen, van rugzakken tot handschoenen en sleutels. Het betreft hoogstwaarschijnlijk niet alleen spullen van leden van Actief maar ook van andere clubs. Alle gevonden spullen bewaren we ongeveer drie maanden.

We willen jullie in de gelegenheid stellen om aan te geven wat je eventueel weet/ denkt achtergelaten te hebben bij Actief. Dan kunnen wij dat voor je opzoeken en teruggeven indien we dat in onze dozen kunnen vinden. Verstuur hiervoor een mail naar .

Je hebt de tijd tot 19 april om aan te geven wat je mist. Op 20 april  zijn wij tussen 19-21 uur bij Actief aanwezig i.v.m. het omruilmoment. De gevonden voorwerpen kunnen dan ook gehaald worden. Daarna gaan we alle overgebleven spullen doneren aan een goed doel in het buitenland.

Lees meer...

Tot en met 31 maart alle wedstrijden en trainingen afgelast

  • Laatst aangepast op 12 maart 2020

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat het voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door.

Het bestuur van VV Actief volgt dit besluit en dit betekent dat:

  • ALLE wedstrijden en trainingen zijn t/m 31 maart afgelast, zowel jeugd als senioren
  • De kantine van VV Actief blijft tot en met 31 maart GESLOTEN.

Wij blijven de adviezen van het RIVM, GGD en KNVB nauwlettend volgen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie hierover informeren. 

Bestuur VV Actief


Bericht KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland 

Lees meer...

Voorzorgsmaatregel corona

  • Laatst aangepast op 11 maart 2020

Stoppen met handen schudden is de nieuwste maatregel waarmee het kabinet de verspreiding van het coronavirus probeert in te dammen. Ook bij Actief stellen we het zeer op prijs wanneer onze leden hier aan mee werken.

Lees meer...

VV Actief werkt aan een positieve clubcultuur

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Bij VV Actief werken we hard aan het creëren van een positieve cultuur, waarin onze jeugdspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen en minder snel afhaken. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig!

Wij willen graag een vereniging zijn met een positieve clubcultuur. In het algemeen zie je in de sport helaas vaak veel negatief gedrag terug: coaches praten vooral over wat hun spelers niet goed doen, spelers kraken elkaar af en ageren tegen de scheidsrechter, ouders roepen in hun enthousiasme langs de lijn niet altijd het meest handige, noem maar op.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90