Gastvrouw en/of gastheer gezocht

  • Laatst aangepast op 26 januari 2020

We zoeken op zeer korte termijn gastheren en gastvrouwen voor de zaterdag. We hebben voor deze dag versterking van het huidige team nodig. De dag wordt in tweeën geknipt, zodat je of een ochtend of een middag dienst hebt.

Als gastvrouw of gastheer ben je op zaterdag het visitekaartje van onze club. Je ontvangt onze gasten, scheidsrechters en onze andere vrijwilligers. Je zorgt ervoor dat alle uitslagen verwerkt worden, zodat ze voor iedereen te zien zijn via internet en de voetbal-apps. Een verdere taakomschrijving ligt klaar en natuurlijk kan je ter verkenning vast even overleggen met een andere gastheer of gastvrouw.

Meld je aan en help onze vereniging mee! Samen zijn we Actief!

Belangstelling of meer informatie? Stuur s.v.p. een mail naar VV Actief.

 

Lees meer...

Klaverjassen op 31 januari

  • Laatst aangepast op 26 januari 2020

Op vrijdag 31 januari is iedereen weer van harte welkom om tegen een kleine vergoeding gezellig te gaan klaverjassen in de kantine van VV Actief.

We beginnen om  20:00, dus kom vanaf 19:30 binnen.

Lees meer...

Pubquiz 24 januari

  • Laatst aangepast op 15 januari 2020
In 2020 gaan we van start met een reeks pubquizzen. Elke vierde vrijdag van de oneven maand,  we starten in januari, zijn jullie welkom. De pubquiz begint om half acht, (inloop vanaf kwart over zeven) en de uitslag van het winnend team zal rond 22:00 uur bekend zijn. Kosten zijn €2,50 per persoon, dit bedrag zal volledig ten goede komen aan de prijzen. 
 
De eerste pubquiz start op 24 januari 2020
 
Lees meer...

Actief 1 en 2 in nieuwe trainingskleding

  • Laatst aangepast op 13 december 2019

De één liep in een Ajax shirt, de ander in een Juventus shirt. Tijdens de training van de 1e en 2e selectie waren er zo'n 40 verschillende shirts te zien. Een aantal spelers van de selectie hebben het initiatief genomen om trainingspakken en trainingstenues te regelen. En dit is gelukt!


De trainingspakken en tenues zijn aangeboden door Café Boelens Theater, Hertz en Pizzeria da Gianni. Alle 40 trainingspakken zijn voorzien van nummers en logo's, dit is aangeboden door Printprofs

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90