Klaverjassen voor iedereen

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Naast het voetbalseizoen is ook het klaverjassen weer begonnen. Op vrijdag 29 september is iedereen van harte welkom om tegen een kleine vergoeding gezellig te gaan klaverjassen in de kantine van VV Actief.

Aanvang: 20:00

Lees meer...

Circuittrainingen beginnen weer

  • Laatst aangepast op 19 september 2017

De circuittrainingen voor JO8 tot en met JO11 starten op vrijdag 29 september. De jongste spelers, JO8 en JO9, starten om 15:45.
Om 16:45 volgt de training voor JO10 en JO11.

Van elk team wordt één begeleider verwacht, bijvoorbeeld de trainer of leider maar dit kan ook een ouder van één van de spelers zijn.

Lees meer...

De Wedstrijdzaken app voor leiders (in het kort)

  • Laatst aangepast op 18 september 2017

M.i.v. dit seizoen kan het invullen van het wedstrijdformulier, voor wedstrijden op groot veld, alleen nog maar met de wedstrijdzaken app gaan.

Zie www.knvb.nl/mdwf voor handleidingen en instructievideo’s.

Samenvatting voor stafleden:

1)      Spelers en staf die het digitale wedstrijdformulier en de spelersopgaaf willen doen, dienen de app te downloaden. Inloggen via je mailadres en je wachtwoord. Ook niet-spelende stafleden dienen bondslid (= KNVB-lid) te zijn; als dat niet het geval is kunnen ze inloggen op het mailadres en het wachtwoord van een speler of geregistreerd staflid. Zorg ervoor dat meer teamleden de app hebben.

Lees meer...

Actief 3 zoekt keeper

  • Laatst aangepast op 17 september 2017

Na een reeks succesvolle seizoenen met diverse kampioenschappen heeft een aantal spelers, waaronder de keeper, afscheid genomen van het derde elftal. Tussen de zomerstop zijn er wel nieuwe topspelers aangetrokken, maar de functie 'keeper'is nog niet ingevuld.

Lees meer...

Vacature: Coordinator keepertrainers

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

We zijn op zoek naar een coordinator keepertrainers, die de trainingen voor de jeugdkeepers en voor de keepers van het 1e elftal kan opzetten. Door het stoppen van Hendrik van Bergen en Patrick van Batenburg, is Marco Smiers momenteel onze enige keepertrainer.

Uitgangspunt: 3 uur training per week aan jeugdkeepers en 2 uur aan de keepers van het 1e elftal.

Voor de coordinator geldt een vrijwilligersvergoeding.

Kandidaten kunnen contact opnemen met de voorzitter van de TC.

Lees meer...

Kantinerooster start competitie op website

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Het kantinerooster voor de eerste competitiewedstrijden staat op de website onder de tab 'programma'. Bij de betreffende speeldag kun je zien of en zo ja, hoe laat je staat ingeroosterd. We doen ons best om iedereen in te roosteren op het moment dat je kind een thuiswedstrijd speelt, maar dit lukt (helaas) niet altijd.

Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf vervanging (proberen te) zoeken. Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De rest van het rooster wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90