Gratis voetbalclinic voor meiden

  • Laatst aangepast op 19 oktober 2018

Op woensdagmiddag 24 oktober aanstaande, tijdens de herfstvakantie, organiseert het RTC Voetbal Noord een GRATIS voetbalclinic voor meiden. De voetbalclinic is voor meiden in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar, ook meiden die niet lid zijn van een voetbalvereniging kunnen meedoen. 

Tijdens de voetbalclinic doe je leuke, uitdagende en leerzame oefeningen, wedstrijd- en partijvormen. De voetbalclinic wordt verzorgd door oa trainers van het RTC Voetbal Noord. 

Lees meer...

Uitdagende Rabo Escape Game

  • Laatst aangepast op 17 oktober 2018

Ook deze herfstvakantie is er een Spaardag voor alle kinderen bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Dit jaar geen traditionele Spaardag maar een avontuurlijke escape game door het bankgebouw. Op zaterdag 27 oktober is er een Rabo Escape Game voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De kinderen mogen met hun spaarpot onder de arm op avontuur door het Rabobank in Assen. Naast het leuke spel en het storten van de spaarpot ontdekken ze ook nog eens van alles over geld en sparen.

Advertentie Rabo Escape Game page 001

Lees meer...

H Witting en Zn is sponsor geworden van VV Actief

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Arnold Bakker, eigenaar van Witting en Zn in Groningen draagt VV Actief een warm hart toe en is bordsponsor geworden van VV Actief.

Al meer dan 135 jaar is de hoeden- en pettenwinkel H. Witting & Zn een begrip in de stad en de provincie Groningen, maar ook hoedenliefhebbers van ver buiten de provincie zijn vaste klant bij deze bijzondere hoedenwinkel.

Lees meer...

Rabobank Clubkas Campagne 2018

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseerde zij wederom de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.  

Maandagavond 1 oktober werd de uitslag bekend gemaakt in theater De Nieuwe Kolk in Assen. VV Actief ontving een bedrag van

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90