Eerstvolgende circuittraining op 10 mei

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Omdat het aanstaande vrijdag (goede vrijdag) al vakantie is voor velen en daarna de paasvakantie begint is er geen circuittraining. De eerstvolgende circuittraining is daarom gepland op vrijdag 10 mei.

Lees meer...

Trainen als een prof met FC Groningen

FC GRONINGEN ON TOUR

Op 2 mei 2019 kun je bij VV Actief trainen onder begeleiding van FC Groningen. Zet deze datum alvast in je agenda of meld je direct aan. VOL=VOL!

In een dag lang trainen als FC Groningen, leer je voetballen als je FC helden en gaan we je kennis laten maken met de FC Groningen trainingsmethode.
Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Het maakt niet uit op welke positie op welk niveau je speelt.
De FC Groningen trainers gaan jou helpen en tips geven om een betere voetballer te worden. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan maximaal uit 14 spelers/speelsters. 

DE FC GRONINGEN ON TOUR VOETBALDAGEN KOSTEN €47,50 (JUNIOR CLUB LEDEN €42,50) EN ZIJN INCLUSIEF:

  • Een officieel FC Groningen certificaat van deelname
  • Twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen - Fortuna Sittard (12 mei, 14:30)
  • Een sportlunch
  • Een hele dag trainen (van 09:30 tot 15:30 uur)

Aanmelden via fcgroningen.nl>aanmelden-fcg-on-tour

Lees meer...

Zondag de topper Actief 1 tegen TLC

  • Laatst aangepast op 04 april 2019

Komende zondag (7 april) wordt de kraker in 4C gespeeld bij VV Actief. Bij winst komt het eerste 4 punten los van TLC dat momenteel op 1 punt achterstand de tweede plek inneemt. In de spannende uitwedstrijd werd het 5-5.

De (bitter)balsponsor voor deze wedstrijd is @huizingtotaaladvies en met de aankoop van een programmaboekje maakt u kans op één van de mooie prijzen tijdens de verloting.

Stand


ActiefTLC

Lees meer...

Nieuw beleidsplan

  • Laatst aangepast op 20 maart 2019

Er is een paar weken geleden gestart met het opstarten van een werkgroep die een actueel beleidsplan gaat opstellen. Daar hebben we de input van onze leden voor nodig. Dit beleidsplan is niet bedoeld als een document voor onder in de la (want ja, we moeten natuurlijk wel een beleidsplan hebben). Maar is vooral bedoeld om een kompas voor de vereniging te zijn. Zodat iedereen die bij de club is betrokken, weet waar we ons op richten de komende 3 jaar.

We horen daarom erg graag wat er leeft onder de leden. Wat is het beeld dat u heeft bij de vereniging?

Lees meer...

Extra specifieke coördinatie en techniek training

  • Laatst aangepast op 11 april 2019

Vanwege de grote belangstelling voor de specifieke coördinatie en techniektraining voor jongens en meisjes van 5 t/m 11 jaar, is er op de dinsdag vanaf 16 april een extra trainingsdag ingepland.

Locatie: VV Actief

Tijdstip: 16.30 uur tot 17.30 uur (vanaf dinsdag 16 april)

Kosten: 10 lessen, voor € 50,-

Opgave bij:

Henk Veenhof, tel. 06 20217707.
of via

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90