Voetballen in de zomervakantie op het prachtige sportpark van Actief! Dat wil jij toch ook?

  • Laatst aangepast op 19 juni 2018

Van maandag 27 augustus t/m vrijdag 31 augustus 2018 organiseert Voetbalacademie Noord in samenwerking met Voetbalschool Noord-Drenthe en VV Actief voor de 4e keer uitdagende voetbaldagen met als thema “trainen als een profvoetballer.”
Ons motto is; “veel doen, veel leren en héél veel plezier” en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule. Door middel van deze activiteit willen we laten zien hoe Voetbalacademie Noord en Voetbalschool Noord-Drenthe te werk gaan. Daarnaast willen we de deelnemers laten zien hoe een week van een profvoetballer of profkeeper er uit ziet. De voetbaldagen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

Lees meer...

Een mooie dag voor het Rabobank Outdoor Toernooi 2018

  • Laatst aangepast op 18 juni 2018

Voor de eerste keer werd zondag 17 juni het Rabobank Outdoor Toernooi georganiseerd bij VV Actief. Nadat het kersttoernooi in de zaal niet door kon gaan omdat de gemeente steken had laten vallen wilden we onze jeugd een leuk alternatief bieden. Onze jeugdleden mochten vrienden en vriendinnen meenemen om samen te voetballen op ons mooie complex.

Lees meer...

Peter Slijfer nieuwe hoofdtrainer

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

In mei is in goed onderling overleg besloten om de samenwerking met trainer Jan-Willem de Haan niet voort te zetten. Hierna zijn in de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd binnen de club, rondom het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie en met name Actief 1. Op 13 juni is uiteindelijk

Lees meer...

Filmtalent gezocht

  • Laatst aangepast op 30 november -0001
Het kinderboek De Club van Lelijke Kinderen van Koos Meinderts krijgt een bioscooprelease. De film wordt gemaakt in samenwerking met o.a. de publieke omroep (EO) en gaat over Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje.
Voor de film wordt er door de productie gezocht naar talent.
Lees meer...

Wie heeft voor mij..?

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Wie heeft er een paar voetbalschoenen maat 31 en scheenbeschermers om weg te geven aan een jongetjes van 6?

Laat het weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Seizoensafsluiting 2018

  • Laatst aangepast op 12 juni 2018

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de laatste Nieuwsbrief organiseren wij een mooi event ter afsluiting van dit voetbalseizoen.

Er is een programma voor leden, jong en oud, voor ouders en vrijwilligers, maar ook vriendjes en vriendinnetjes of andere geïnteresseerden kunnen natuurlijk een kijkje komen nemen.

Het volledige programma is van

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90