Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

Reanimatie / AED cursus voor trainers, leiders en andere vrijwilligers

  • Gepubliceerd in Nieuws

Meld je aan om deel te nemen aan de cursusavond reanimatie / AED bij Actief
Jaarlijks verzorgt Carla Toonstra voor o.a. gastheren en -vrouwen, trainers, leiders, onze superkantinediensten en andere vrijwilligers van VV Actief een cursusavond reanimatie / AED. Ben je eenmaal in het bezit van dit certificaat, dan dien je jaarlijks een herhalingsavond bij te wonen. Actief biedt vrijwilligers die graag dit certificaat willen halen de mogelijkheid dat bij de vereniging te doen.

Want het zal je maar gebeuren....

Lees meer...

Werkgroepleden gezocht

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het komende half jaar wordt het beleidsplan geschreven. Hiervoor zijn wij op zoek naar (ouders van) leden en vrijwilligers willen bijdragen aan de toekomst van Actief.

Om richting te kunnen geven aan de toekomst van VV Actief is een beleidsplan noodzakelijk. In het beleidsplan zijn de belangrijkste uitgangspunten van de vereniging benoemd.

Dit zijn o.a. doelstellingen voor de komende jaren, sterke kanten en verbeterpunten van de vereniging, kansen en bedreigingen voor de toekomst, het neerzetten van een goede organisatiestructuur.

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 1 oktober 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op maandag 1 oktober aanstaande staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a. de financiële stand van zaken, terugblik op het afgelopen jaar, de begroting voor aankomend seizoen.

Het bestuur nodigt daarom leden en ouders van jeugdleden uit, om mee te praten over deze onderwerpen. Daarnaast word ook jouw mening gevraagd over bestedingsdoelen van de Grote Clubactie en kan je zelf ook een verenigingsdoel voorstellen. Tot slot worden jubilarissen deze avond in het zonnetje gezet.

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken, kom dan op 1 oktober naar de ALV! De kantine is geopend vanaf 19:30 en we starten om 20:00 uur.

Het bestuur van VV Actief

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90